Tohle nás podle Baby Vangy čeká v roce 2023!

Od slunečních bouří po jadernou katastrofu se Baba Vanga nezdržela, když předpovídala, co nás čeká v roce 2023, a to sérií znepokojivých předpovědí o laboratorně pěstovaných miminech a biologických zbraních.

Slepá mystička Baba Vanga učinila řadu mrazivých předpovědí pro rok 2023, včetně mimozemského útoku a sluneční tsunami.

Bylo nahlášeno pět nejznepokojivějších předpovědí jasnovidce na nadcházejících 12 měsíců, a pokud se splní, bude to depresivní rok.

Bulharka, přezdívaná „Nostradamus z Balkánu“ pro svou zdánlivě děsivou schopnost vidět budoucnost, prý správně předpověděla teroristické útoky z 11. září, katastrofu ponorky Kursk v roce 2000 a dokonce i svou vlastní smrt.

Její předpovědi pro rok 2023 varovaly, že oběžná dráha Země je nastavena na „změnu“, zatímco si také myslí, že by mohlo dojít k jadernému zhroucení.

Přestože legendární mystik, který zemřel v roce 1996, předpověděl světu na příští rok směs zkázy a temnoty, může dojít k několika podivným vědeckým objevům .

Jedním z takových průlomů je vytvoření laboratorních miminek, přičemž Baba Vanga údajně věří, že rodiče budoucnosti budou moci rozhodnout o barvě pleti a vlastnostech svých dětí.

Její tvrzení by mohlo vidět konec porodů, jak ho známe, s výběrem vlastností a vzhledu prováděnými v laboratořích, spíše než s velkým štěstím genů.

Znamená to podivnější tvrzení věštce, který také předpověděl některé znepokojivé válečné potíže, které by mohly způsobit jaderné výbuchy a způsobit potíže „temnému středověku“ světa.

Vanga tvrdila, že v roce 2023 dojde k výbuchu jaderné elektrárny, a její komentáře přicházejí s mrazivými obavami z „jaderného vydírání“ ze strany Ruska vůči Ukrajině .

Pokračování na další straně