Tomáš to po neúspěšném vztahu s Petranou zkouší se sexy Marcelou!

foto: diva.sk
foto: diva.sk

Růže pro nevěstu již zná jméno své vítězky. Avšak dnes je zjevné, že Petrana s Tomášem už dlouho nevydrželi. Nicméně, čím dál tím více se spojuje jméno Tomáše s Marcelkou. Po několika týdnech ticha konečně oba přiznali, jaké je to ve skutečnosti!

Ano, konečně se to stalo! Tomáš a Marcela z Růže pro nevěstu konečně hovořili o své lásce. Může to být ona ta pravá? Od začátku show Růže pro nevěstu byla Marcela charismatickou kráskou a patřila mezi hlavní favoritky. Velké pouto a přitažlivost mezi ní a Tomášem byly zřejmé, takže všechny překvapilo, když Tomáš překvapivě vyřadil právě ji v osmé epizodě.

Po uplynutí času Marcela Dolniaková přiznala, že se v show Růže pro nevěstu neotevřela před Tomášem tak, jak by si možná přála. A právě to byl důvod, proč byla vyřazena. „Ty jsi to sama řekla, že momentálně nemáš žádné city ke mně, že se ti líbím jen fyzicky. Nezamlouvala jsi mi ani jednou, to vím. Po celou dobu jsme měli fyzickou přitažlivost a vždy jsme to stavěli na této kartě,“ řekl Tomáš, když se s Marcelou loučil. Později však i Tarr přiznal, že začal cítit k Marcelě něco víc a to ji vyděsilo.

článek pokračuje na další stránce…