Toto je důvod proč mužů více přitahují ženy ,, plnějších „tvarů. Je zajímavé, že úplně všichni se shodli na této jedné věci

„Plnější ženy ve mně evokují zralost.  Je přirozené, že věkem se ženy zaoblují a přibírají. Hubenou ženu vnímám jako mladou a nevyspělí. Matku svých dětí bych určitě hledal mezi plnoštíhlé ženami, protože se mi podvědomě spojuje s mateřstvím a vyzrálou osobností. „(Lukáš, 39)

„Je to dokázáno vědou  i psychologicky podložené. Ženy plnějších tvarů si vybíráme jako matky svých dětí, protože jejich podvědomě vnímáme jako vhodné kandidátky po fyzické stránce. Také jako vhodné ženy na výchovu atd. Neřeknu, že se mi hubené ženy nelíbí, každý má rád to své. Ale plnoštíhlá žena je prostě přírodou dána jako vhodnější na dlouhodobý vztah. Kromě toho, libové ženy vnímám jako hezké spíše vizuálně a povrchně. Jako obraz, na který se podívám, protože mě zaujme, ale o 5 minut už ani nevím, že jsem ho viděl. Plnější tvary jsou jednoduše sexy a skvělé na dotyk. „(Michal, 43)

„V každém případě to není jen o vzhledu.  Žena se musí umět chovat. Musí se umět prodat. Pokud je sama se sebou spokojená, je vyrovnaná a šťastná, je to z ní cítit a to je ten největší magnet pro nás, muže. Kila jsou skvělé, pokud je umí nosit. Moje babička dokonce říkávala, že příliš hubené ženy jsou nemocné ženy, takže vyziabnutosť určitě není správná cesta. „(Róbert, 33)

Říká se, že muži ve své budoucí partnerce hledají nějakou podobu se svou matkou. Samozřejmě, je to individuální, ale pravdou je, že můžete být opravdu překrásná, ale pokud chlap na nějaké ženě najde něco, co mu připomene matku, velmi ho to přitahuje.

Výběr mužů ovlivňuje mnoho faktorů. Jedním z nich je však i to, jaká jste. Váš projev, vaše chůze, styl vyprávění, záliby, priority av neposlední řadě vaše sebevědomí.

Zdroj:takprosto.cc