TOTO JE TOP 5 NEJVĚTŠÍCH PROROCTVÍ BRATRŮ TARABIĆŮ: Každé se splnilo SLOVO OD SLOVA, konkrétně jedno mě překvapilo!

Slavní bratři Tarabićové věděli, že některé věci se stanou dávno předtím, než se skutečně staly!

Bratři Miloš a Mitar Tarabićovi z Kremanu jsou považováni za největší srbské proroky , kteří dokázali předpovědět mnoho historických událostí, které se v této oblasti odehrají v 19. a 20. století.

Vybrali jsme pro vás pět největších proroctví bratří Tarabićů, která vyšla v „Kremanském proroctví“ , a seřadili je v chronologickém pořadí.

1. Vražda prince Mihaila

– Po smrti prince Miloše bude vládnout jeho syn Mihailo. Bude vládnout dobře. Vezme Turkům města a vyžene je ze Srbska. Když ale začne pracovat na dobytí Bosny, zabijí ho vlastní lidé – tak Tarabići předpověděli v roce 1868 atentát na prince Mihaila Obrenoviće.

2. květnový převrat

Kremanští proroci také předpovídali, že na počátku 20. století dojde k květnové revoluci, a takto popsali smrt krále Aleksandara Obrenoviće a jeho manželky Dragy Mašinové v noci z 28. na 29. května 1903:

– To dítě si dá na hlavu královskou korunu, ale bude mít špatné ruce a smůlu, zemře v nejlepším věku. Bude mít jediného syna a bude na tom hůř než jeho otec. Nebude se rodit ze srdce. Ondakar jednoho dne zemřou král i královna. Zemře u soudu samotného.

Pokračování na další straně