Toto je velmi drsný horoskop! Býk je Lemra líná, Rak je pijavice a Lvi jsou arogantní!

Pokračování na další straně

váhy

Váha má hrůzu z neoblíbenosti, proto vás zahrne falešnými lichotkami. Je to zbabělá slibotechny, aby se zavděčila, slíbí vám cokoli. Váhy jsou domýšlivé, pošetilé a rozmarné. Než se nadějete, prachy vám rozfofrujú. Má se za to, že jsou nerozhodné, chudera, jenže to pramení z toho, že chtějí urvat všechno.

štír

Štíři by se z fleku mohla živit jako špióni. Mistři sebeovládání. Nikomu nevěří a věci fanaticky kontrolují. Prahnou po moci a libují si v ponižováni ostatních. Pokud  Sklamejte Štíra, s druhou šancí nepočítejte, připravte se na krutou pomstu, nezastaví se před ničím. Když je nějaký blázen nechá ve štychu, je mrtvý.

střelec

Střelce láká svět prominentů, je snob. Snaží se vytvořit iluzi, že je něco víc. Trapáka a podivína. Před závazky utíká a sliby neplní, má chorobný strach z omezování. Dělá z komára velblouda az jeho premúdrelých keců se vám zvedá kufr. Střelcem chybí takt a empatie, jsou to bezohlední hulváti, co si nevidí do pusy.

Kozoroh

Kozorozi jsou odtažitý, úzkoprsí a zatvrzelí. Vše hodnotí a kritizují, nic jim není dost dobré. Kozoroh je přehnaně ambiciózní, udělá cokoliv, aby si udržel společenské postavení, nemilosrdný a bezcitný. Skrblík. Je nudný a upjatý. Moralista. Má zpátečnické názory a všem okolo je cpe.

Vodnář

Vodnáři se na vás mile čilí a hned za rohem vás pomluvit tak, že na vás nenechají nit suchou. Pokrytci. Přeceňují se a dělají lepšími, lidmi výborně manipulují. Jsou prchliví a urážliví, automaticky přecházejí do opozice. Vodnář se chce za každou cenu lišit a myslí si, kdovíjak není zajímavý. Mimoň je to.

ryby

Ryba se zcela záměrně chová jako oběť. Nedoceněný génius se sebedestruktivním sklony. Je ufňukaným a bordelář k tomu. Zlomyslná mrcha. S oblibou překrucuje fakta, kdykoli se jí to hodí. Ryby se tváří, jako kdyby všude byli, přitom jsou to nesamostatní snílci. 

Zdroj:https://www.qizy.cz/quizzes/drsny-horoskop/85