Toto předpovídá „nová“ Baba Vanga na rok 2023. V loni předpověděla i smrt královny Alžběty!

V lednu tohoto roku Paris Hilton překvapivě oznámila, že se stala matkou. Bylo odhaleno, že své těhotenství tajila nejen před veřejností, ale i před rodinou a že dítě porodila náhradní matka.

Nicméně Hannah Carroll, dívka označovaná za novou Babu Vangu, již týden před narozením dítěte uvedla, že Paris Hilton se stane matkou, což dodává na věrohodnosti jejím předpovědím na rok 2023, které zahrnují především nové přírůstky v rodinách celebrit a nová romantická spojení.

Hannah Carroll předpověděla, že ne všechny vztahy vydrží. Podle jejích slov se rozejdou například Jennifer Lopez a Ben Affleck, Katy Perry a Orlando Bloom, Justin Bieber a Hailey Bieber a také Kim Kardashian a Pete Davidson. Ačkoliv tyto předpovědi stále nemají žádné potvrzení, lidé po celém světě sledují, zda se budou plnit.

Hannah Carroll předpovídá na rok 2023 řadu událostí, mezi kterými jsou například vydání nových alb od Eda Sheerana, možnost rozvodu Ellen Degeneres a ocenění seriálu „A Wednesday“. Naštěstí se tentokrát jedná o pozitivní předpovědi a některé z nich se již splnily.