Tvrdí, že byla v roce 6000. Jako důkaz ukazuje, co si vzala z budoucnosti

Naše hrdinka měla koneckonců příležitost cestovat v čase. Přesně 3. srpna 1966 měl být zaslán do budoucnosti. Jak to vypadalo? Posadila se na židli ve stroji, ruce a nohy jí upevnil tým a nad její hlavu byla umístěna kovová trubice. Najednou se cítila divně a omdlela. Později se probudila uprostřed ulice. Jak se ukázalo, přistála v roce 6000 našeho letopočtu.

Jak zdůrazňuje Chloe, vyslechla mnoho příběhů o tom, co naši planetu v budoucnu čeká. To vše díky lidem, kteří využili příležitosti cestovat v čase. Něco takového však nečekala. Tvrdí, že nikdy nezapomene, co viděla.

Zdůrazňuje, že svět byl úplně jiným místem, které bylo těžké rozpoznat.

– „Nebyly tam žádné silnice ani stopy.“ Lidé se pohybovali pouze ve vzduchu. Půda byla pokryta zelenou trávou a květinami. Stromy vyrostly z mrakodrapů. Nejzajímavější však je, že rostliny, které vidím, se nepodobají těm, které známe. Byly výsledkem genetického inženýrství. Potkal jsem mnoho zvířat. Všude byly kočky a lišky. Viděl jsem hady a hmyz. “

Nejzajímavější je, že žena tvrdí, že v roce 4529 budou vědci schopni dát druhý život dinosaurům. Říká se, že žijí ve zvláštních zoologických zahradách.

Během rozhovoru Chloe také prokázala důkazy, které potvrdily její slova. Vytáhla záhadnou rostlinu, kterou se jí podařilo sebrat, a vzala ji s sebou. Žena tvrdí, že v budoucnu to bude oblíbené občerstvení dinosaurů. Cestovatel v čase také odhalil, jaké budou životy lidí.

Říká, že v budoucnu nebude policie. Vše prostřednictvím speciálních čipů implantovaných lidem hned po narození. Podvedou vás, když někdo udělá něco špatně.

– „Mrakodrapy budou vyrobeny z neobvyklého kovu, který v 21. století neznáme. Všechno bude elektrické. Plyn a další paliva se přestanou používat, aby neznečišťovaly planetu. V roce 2300 nebude povolání jako policista. Při narození bude každé osobě implantován čip. Každý zločin bude odhalen během několika sekund. “

Zdroj:twojenowinki.pl