Tvrdí, že byla v roce 6000. Jako důkaz ukazuje, co si vzala z budoucnosti

Pravděpodobně jste se už několikrát zajímali o to, co přinese budoucnost, jak moc se svět změní a jak budou žít naši potomci.

Nyní tato žena odhaluje tajemství. Tvrdí, že ví, jaký je život na naší planetě v roce 6000.

Tato žena je z Finska a představuje se jako Chloe. Jak sama říká, její příběh začíná v roce 1965, kdy začala pracovat ve finské národní laboratoři. Poté se setkala s mnoha moudrými a zajímavými lidmi – vědci, chemiky, biology a fyziky.

Ale to není vše. Stávalo se, že měla co do činění s tajnými dokumenty. Viděla mnoho souborů s hlavičkou „přísně tajné“. Chloe také zdůrazňuje, že veškerý výzkum prováděný v laboratoři byl zaměřen na zvýšení kvality života lidí.

Žena odhalila, že laboratoř se skládala ze dvou částí. První s méně omezeným přístupem nad zemí a druhá, kde měl přístup jen několik, se speciálními průchody, která byla umístěna v podzemním tunelu.

V této druhé části bylo mnoho pokojů. Chloe odhaluje, že v jednom z nich se vědci pokusili postavit speciální raketu, která měla být schopna zničit nebezpečný asteroid ohrožující naši planetu. V další byla vytvořena speciální ponorka, která má pomoci armádě rychle se pohybovat pod vodou.

Nejdůležitější věcí v tomto příběhu však je, že stroj na cestování v čase byl postaven v jedné místnosti. Žena říká, že to bylo prakticky připravené a vyzkoušené. Byl s tím jeden problém – nemohli jste poslat lidi do minulosti, pouze do budoucnosti. Všechno proto, že současnost může vypadat úplně jinak, pokud někdo v minulosti něco změnil. Chloe říká, že stroj zabíral prakticky celou místnost, ve které byl umístěn.

Pokračování na další straně