Tvrdí, že cestoval časem. Podrobně sdělil, co lidstvo do roku 2045 čeká

Za rok bude možné ověřit věrohodnost Adamových slov. V roce 2022 se má objevit robot, který způsobí extrémní emoce u lidí na celém světě. Mnozí se začnou obávat o svůj život. V roce 2033 se objeví zařízení, díky kterému budeme znát odpověď na každou otázku. S tímto zařízením bude moci mluvit každý.

V roce 2036 můžeme očekávat avatary, které budeme schopni ovládat svou myslí. Díky nim také budeme moci cestovat na jakékoli místo, které si vybereme. Může se stát, že svět ovládnou roboti a avatary a lidí bude mnohem méně než oni.

„V únoru 2029 budou implantáty, které budou implantovány lidem.“ Přesně pravá ruka. Zařízení bude nejen provádět platby, ale také zlepší funkci mozku a zvýší naši odolnost vůči nemocem, “ říká Adam.

Implantáty způsobí, že hotovost bude převedena na virtuální měnu, se kterou se již dnes zabýváme. Adam věří, že v roce 2030 budou všechny země sloučeny do jednoho globálního státu.

„Vím, že mnozí z vás mi nevěří, ale jsem přesvědčen, že říkám pravdu.“ Budeš dělat, co chceš, ale cestování časem se koná a já jsem toho nejlepším důkazem “ – uzavírá cestovatel.

zdroj.popular.pl