Tyto věci se nikdy nestanou náhodou: Znamení, ŽE VÁS ANDĚLÉ CHRÁNÍ!

2. Zpoždění a mechanické poruchy

To se alespoň jednou stalo každému z nás. Auto nejde nastartovat, poprvé v životě jsme usnuli, zpozdili jsme se na transport… Lidé si vůbec neuvědomují, před čím je tyto „problémy“ zachránily!

Existuje například svědectví muže, který se opozdil na autobus k moři, protože mu z nevysvětlitelného důvodu přestaly fungovat náramkové hodinky, přestože měly novou baterii a léta bezvadně fungovaly. Ukázalo se, že autobus na cestě do letoviska spadl do rokle. A podívejte se na další zázrak – hodiny předchozí noci opět fungovaly samy.

Existují i ​​příklady lidí, které ve městě udržela náhodná setkání, takže jen o vlásek unikli zemětřesení, které jejich budovu proměnilo v popel…

Takových příběhů jsou tisíce a všichni, kdo je vyprávějí, tvrdí, že Bůh sám zasáhl, aby je zachránil.

3. Náhlá bolest

Stává se, že zcela zdravého člověka náhle přepadne nějaká nemoc nebo krátkodobá slabost, ale často je to stav, který vás drží doma, abyste předešli fatálním následkům.

4. Neobvyklé hlasy

Mnoho lidí se netají tím, že by si často přáli slyšet hlas anděla strážného, ​​který by jim řekl, kam jít, nebo navrhnout, co mají dělat nebo si vybrat. Andělé nemohou komunikovat s lidmi přímo, ale to neznamená, že nemohou dosáhnout vašeho vědomí. Jakýkoli hlasitý zvuk, který vás přiměje zastavit se a podívat se na to, co se děje, je ve skutečnosti varovným signálem, abyste byli opatrní, abyste se dívali ven a za sebe, abyste se vyhnuli problémům.

Nepříjemné situace, které nastanou před důležitou událostí, by se neměly ignorovat. Pokud například spěcháte na schůzku a auto vám cestou cáká vodu z rybníka, schůzku odložte. Problémy, které přicházejí v podobě špíny na oblečení nebo zlomených podpatků, naznačují podvod a zradu. Také pokud podepisujete nějaké papíry a pero přestane fungovat nebo dokumenty odletí či spadnou, je to znamení, že si je musíte přečíst znovu, protože v nich není vše čisté.

5. Když spadnou klíče

Často spěcháme a pak nám vše padá z rukou a to je normální. Ale pokud se chystáte na dlouhou cestu a vaše klíče neustále padají na podlahu, anděl vám říká, že je lepší odmítnout nebo alespoň odložit tuto cestu.

Pokračování na další straně