TYTO ZNAMENÍ HOROSKOPU BY SI MĚLI DÁVAT NA PODZIM POZOR 2022: Až do prosince je bude zkoušet osud – patříte mezi ně i vy?

Od 18. října do 18. listopadu zažije Leoš těžké období. Podzim bude příležitostí, aby lidé v tomto znamení zvěrokruhu věnovali pozornost svému zdraví. Absence Slunce Lva vždy silně zasáhne a listopad je měsícem, kdy je třeba věnovat zvláštní pozornost hladině vitamínů a imunitě. Tentokrát bude listopad díky zvláštním planetárním vlivům ještě intenzivnější.

Nejtěžší období pro Lva začne 3. listopadu s vrcholem od 6. do 7. listopadu. Tento čas povzbudí Lvy, aby o sobě pochybovali, aby věnovali pozornost svým strachům, které hluboko uvnitř potlačili. Poslední podzimní měsíc je vybízí k tomu, aby se ponořili do sebe, věnovali se svému vnitřnímu stavu. Události a pocity, které se v těchto dnech objeví, budou z velké části souviset s rodinnými příběhy. K udržení dřívějšího sebevědomí budete potřebovat podporu blízkých a osobních vztahů – těžko se budete rozhodovat sami.

Čeká nás další významná událost – zatmění Slunce 25. října. Zde přichází zvýšené vášně, zvláště pro Lva. Lev a Váhy by měli být extrémně opatrní: vyhýbají se důležitým rozhodnutím a unáhleným krokům. Klíčovým tématem zatmění jsou vztahy, spojenectví, diplomacie. Zatmění ovlivní situaci v osobních vztazích, odhalí nevyřešené konflikty a dohody.

Dva týdny od 25. října do 8. listopadu přinesou klíčové vztahové lekce pro Berana a Váhy. V období zatmění je důležité vyhýbat se velkým krokům a změnám v partnerství a manželství. Takové akce budou mít v budoucnu negativní dopad. Beran a Váhy by se v posledních listopadových dnech měli zaměřit především na finance , vyhýbat se plýtvání.