Uložte si tento text a přečtěte si jej znovu, kdykoli se budete dusit negativními myšlenkami

6. I když se vám zdá, že je všechno tak špatné, buďte vděční. Bez ohledu na to, jak divoce to zní. Začněte svůj den s vděčností.

Za to, že jste se probudili, na rozdíl od tisíců lidí na planetě, pro které slunce nikdy nevyšlo. Za to, že jsem zdravý a mohl chodit vlastníma nohama. Za to, že jsou vaši blízcí a přátelé živí a zdraví. Ano, jen na celý život! Vždyť je krásná!

Nejjednodušší a nejúčinnější způsob, jak se zbavit negativních myšlenek, je poděkovat osudu za všechny věci, které máte. A dělejte to každý den!

7. „Všechno najednou“ – děje se jen v pohádkách a levných telenovelách. Některé věci zaberou čas. Mnohé z nich jsou dlouhé měsíce a dokonce roky.

To, že se vám něco nepovedlo ve stejnou vteřinu, vůbec neznamená, že to už nikdy nevyjde. Trpělivost a jen trpělivost. To je základní vzorec úspěchu a moudrého přístupu k životu.

Stojí za to pochopit, že vše, co jste naplánovali, o čem sníte, se jistě splní. Pokud na tom zapracujete a zůstanete v klidu. Vše má svůj čas.

8. Kdyby nebyla noc, nikdy bychom nemohli obdivovat hvězdy na obloze. Temné a děsivé dny se dějí v životě každého člověka. Potíže v práci, nemoci dětí, rozchod s blízkými, zrada… Seznam je nekonečný.

Ale všechny tyto zkoušky nás jen posilují. Někdy musíte projít bolestí a zoufalstvím, abyste v sobě objevili to, co se skrývá hluboko, hluboko. Něco, co z nás udělá tu nejlepší verzi nás samých.

Nebojte se tedy noci. Vždyť po něm jistě přijde svítání. A je úžasný!

9. Lidé, se kterými trávíme čas, nás ovlivňují mnohem více, než si dokážeme představit. I když si toho nevšimnete.

Pokud jsou poblíž pozitivní lidé, pak vás inspirují a na negativní myšlenky prostě nezbývá místo ani čas. Ale ty negativní působí destruktivně a destruktivně. Jejich věčné fňukání a kritika všech a všeho vám krade štěstí. Kapka po kapce.

Proto existuje jediná rada: utíkejte od nich!

10. Aby byl život šťastný, nestačí jedna touha. Musíte změnit své myšlení. Negativní myšlenky jsou jako plevel. Budou neomezeně růst, dokud je všechny „nevytáhnete“ do jednoho.

Snažte se tedy vždy myslet pozitivně. Zažeňte negativitu a vše, co vás táhne zpět, vám nedovolí růst a rozvíjet se.

A naopak, vždy myslete pozitivně. A ono to přijde.