Umírající muž náhle ožil poté, co ho rodina odpojila od přístrojů. Důvod jeho zázračného vzkříšení vás rozpláče!

A protože otcovo přání vždy bylo, aby ho nikdy neviděli nemohoucího v nemocnici či pečovatelském domě, rozhodli se nakonec odpojit ho od dýchacího přístroje. Marr však i po odstranění trubice dále dýchal.

Jedna z jeho dcer v té době porodila Marrovi první vnučku, na kterou se vždy těšil. Ještě naposled přišla do nemocnice i spolu s miminkem se s otcem rozloučit. V té chvíli si všimli, že Marr začal hýbat prsty, jeho dech byl pravidelnější. Jeho stav se z hodiny na hodinu začal zlepšovat!

Doktoři následně udělali další vyšetření, které ukázaly, že Marr trpí vzácným onemocněním zvaným syndrom reverzibilní encefalopatie, který je způsoben zpravidla vysokým krevním tlakem.

Otok mozku, který se projevil u Marra, není typickým projevem tohoto syndromu, proto mu lékaři původně diagnostikovali právě mrtvici. Naštěstí se spletli a Marr se po týdnech terapie úspěšně vrací do normálního života.

Možná to byla náhoda, možná ne, ale rodina jeho vzkříšení připisuje dík jeho vnučce. Věří, že Marr ji cítil v místnosti a díky ní našel sílu dál žít.

On sám i jeho rodina díky jeho vzkříšení mluví o zázraku. A my se jim rozhodne nedivíme.

Zdroj.somzena