Unesl ji a držel 365 dní v zajetí. Konečně se osvobodila a uprchla

Žena přiběhla na benzínovou pumpu a prosila o pomoc. To nakonec vedlo k zatčení jejího údajného únosce, proti kterému už měla policie více obvinění.

James W. Parillo (57 let) měl údajně držet ženu v zajetí v Burlington County v New Jersey. Opakovaně ji škrtil a vyhrožoval vyvražděním její rodiny, pokud ho opustí. To ovšem nemusel být jediný případ jeho počínání tímto způsobem. V dalších státech byl známý pod jinými jmény, což uvedla kancelář generálního prokurátora. Podezřelý je aktuálně ve vazbě a chystají se procesní úkony. Na videu vidíme ženu, která se na kole dostala na benzinovou pumpu.

Řízení a vyjádření prokurátora

Za ní se ubíral velký zadumaný muž. Žena vypadala velmi rozčileně a dostala se do zadní kanceláře obchodu, kde ji vedoucí usadil a držel ji dál od údajného únosce. „Jsme v kontaktu s dalšími policejními složkami napříč státy, abychom našli další osoby s případnými informacemi o tomto obžalovaném,“ uvedl k věci prokurátor Matt Platkin. „Vyšetřování nadále probíhá a jsme odhodláni udělat vše pro to, abychom této přeživší osobě zajistili spravedlnost.“

Žena se s Parrillem seznámila na pumpě v Mexiku. Ten se jí tehdy představil jako Brett Parker. Podle policistů ji požádal o svezení do Arizony. Asi na měsíc se z nich stal pár a nakonec skončili v Kalifornii. Parrillo ale začal ženu opakovaně škrtit a vyvolal v ní takové pocity, že „nebyla schopná tento vztah opustit“. Následně jí sebral telefon, utratil peníze na jejích kreditních kartách a nedovolil jí kontaktovat ani navštívit rodinu.

článek pokračuje na další stránce…