V jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili? Ukážeme vám, kde byste měli žít

Lev (23. července – 22. srpna)

Viktoriánská éra trvala od roku 1837 do roku 1901. Vláda královny Viktorie definovala toto století natolik, že bylo pojmenováno po tomto období dramat, složitých spojení a velkolepých ceremonií. Bylo to rozkvět opery, baletu, poezie a s výstavbou železniční sítě se cesta stala snadnější než kdy dříve. Pro Lea tak vášnivého pro drama a velkolepé emoce je to ideální historický věk!

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny vždy tvrdě pracují. Neustále vymýšlejí stále více věcí, aby byla práce mnohem rychlejší a efektivnější. 90. léta byla mimořádně bohatou dekádou inovací a technických inovací. Jen pomyslete na internet, šíření Microsoft Word a e-mail. Kromě toho jsme se mohli oblékat jako Cher, ale mohli jsme také nosit nadrozměrná trička a volné džíny s flanelem kolem pasu. Navíc hudební život nikdy nebyl živější než v devadesátých letech!

Výhy (23. září – 22. října)

Dokonalým historickým věkem pro Váhy je období bohaté na revoluce a boje za nezávislost v posledních desetiletích 17. století. Válka a konflikty sice nejsou domorodci zvěrokruhu oblíbenými, ale konkrétně se jim vyhýbají, ale kamarádství a prosazování principů a svobody jsou jejich vlastní. Navíc si výslovně užívají diplomatické žonglování.

Štír (23. října – 21. listopadu)

1600 jsou pro Scorpios skutečně obdobím. Toto je doba velkých objevů, osadníků, kdy byla nová města budována od nuly a bylo zapotřebí vůdců. Odvážná a kreativní povaha domorodců ve znamení zvěrokruhu je pro tuto éru to pravé.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro někoho, kdo stejně miluje svobodu a nenávidí otroctví jako Střelec, jsou sedmdesátá léta nejideálnější, když hippies a jejich kultura místo války hlásají období lásky a náklonnosti. Všichni toužili po přírodě a kempování bylo v těch letech také v rozkvětu, takže ti, kteří se narodili ve zvěrokruhu, by určitě byli ve svém živlu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorožci pracují extrémně tvrdě a cílevědomě, ale zároveň jsou rodinně založení, milují kutilství a sestavují vše. Během průmyslové revoluce by si jistě užívali mapování možností a možností provozu železných, ocelových a parních strojů, nemluvě o rádiu a telegrafu! Správa velké továrny je úkolem pro Kozoroha!

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Vodnáři jsou skuteční myslitelé. Jsou schopni celé hodiny sedět osamoceně a meditovat o velkých otázkách života. Z tohoto důvodu bylo starověké Řecko rodištěm znamení zvěrokruhu, když filozofové pohnuli světem.

Ryba (19. února – 20. března)

Renesance trvala od 1300 do 1500 let, což je perfektní období pro Ryby, protože morální, filozofické a umělecké trendy té doby se shodovaly s tím, jak domorodci zvěrokruhu přemýšlejí o životě. Bylo to extrémně intelektuální období dějin, kdy byly znovuobjeveny moudrosti starověkých filozofů a humanismus byl vrcholným ideálem.

Zdroj:yourtango.com