V NOCI MEZI 17. A 18. LISTOPADEM PODÍVEJTE SE NA NEBE, tohle si nesmíte nechat ujít: VAŠE PŘÁNÍ SE SPLNÍ, POKUD TAK UDĚLÁTE

Dnes v noci, 17. listopadu a v noci, kdy se přesuneme na 18. listopadu, dojde k meteorickému roji zvanému Leonidy. Tento meteorický roj nastává od 3. listopadu do 3. prosince, ale vyvrcholí 17. listopadu, kdy se nejvíce zvyšuje šance na spatření padající hvězdy.

Dny meteorických rojů mají podle astrologů obecně zvýšenou pozitivní energii, takže 17. lze považovat za jeden z příznivějších dnů v listopadu. Mnoho z toho, co jste si naplánovali, se s největší pravděpodobností splní.

Přestože Leonidy „padají“ v menším počtu než jiné padající hvězdy, jsou velmi jasné. Jejich lesk se vysvětluje extrémně vysokou rychlostí toku. Podívejte se tedy nahoru na oblohu a pokuste se zahlédnout svou lampu štěstí.

Astrologové věří, že 17. listopad bude z energetického hlediska docela významný den. Za prvé, Merkur se dnes přesouvá do znamení Střelce. Za druhé, Měsíc je v příznivé fázi a třetím důvodem dobrých vibrací jsou meteorické roje Leonid.

Pokračování na další straně