V roce 1961 žena opustila dům a nevrátila se. O 52 let později se dozvěděli pravdu!

Úžasná stopa

Ukázalo se, že je to Lindina nevlastní sestra, Rhonda Glennová. Řekla, že Lucy je stále naživu. Linda byla samozřejmě šokována informacemi, které právě dostala, Rhonda byla také v rozpacích.

„Nikdy jsem nevěděl, že moje máma chybí.“ Vždy jsem chtěla mít starší sestru a jsem velmi ráda, že Linda nyní ví, že naše matka je stále naživu. Je mi jí líto, protože celou tu dobu nic nevěděla, “řekla Rhonda.

Setkání s matkou

Po obdržení telefonního čísla Linda zavolala své matce. Přestože ji matka opustila, těšila se, až s ní po letech odloučení promluví. Linda se během prvního hovoru s matkou rozplakala. Letos v září odletěla do Whitehorse na Yukonu, aby se sešla se svými příbuznými z matčiny strany, včetně mladší sestry Rhondy. Ztracená žena dívku okamžitě poznala.

Linda strávila několik týdnů se svou matkou a sestrou, než se dozvěděla pravdu o své minulosti. „Moje matka mi řekla, že můj otec byl krutý muž, že ji ponížil a měl vztahy s mnoha ženami, když byly ještě vdané.“ Řekla, že to byl můj otec, kdo ji vyhodil z domu. Vrátila se, ale otec jí zakázal vzít s sebou dceru a syna a odešla sama, “řekla Linda.

Bylo to dojemné setkání. Linda nyní plánuje přestěhovat se do Yukonu, aby žila se svou matkou. Nakonec našla svou spřízněnou duši, se ztrátou které téměř sama rezignovala.

Zdroj:nu-i-nu.site