Váš osud závisí na poslední číslici vašeho roku narození! Poslední číslice našeho roku narození o nás prozrazuje mnoho zajímavého

2 a 3: Vodní živel

Lidé vám věří na první pohled. Máte silnou intuici a máte také schopnost myslet laterálně, takže musíte vstávat velmi brzy pro někoho, kdo se chce dostat přes vaši mysl nebo vám chce zabránit v dosažení vašich cílů. Je tomu tak, i když v ničem nedržíte křeče a nemusíte tomu nutně připisovat význam. Extrémně asertivní, důvěryhodný a zároveň upřímný, díky čemuž to může být předvídatelné pro vaši zlomyslnost: nenechte se zneužít!

4 a 5: Dřevěný prvek

Máte vytrvalou a trpělivou osobnost, osud vám požehnal skvělou pracovní morálkou! Můžete být spolehlivým základním člověkem v dobrém týmu. Jako vlákno se povznášíte nad rovinu a často dokážete plnit úkoly a výzvy, které nikdo jiný nedokáže. Měli byste si však být vědomi toho, že si často nedáváte dostatečné priority a sekáte se s méně důležitými úkoly.

6 a 7: Element ohně

Vyznačujete se vášní, náhlostí a velmi vysokou úrovní energie. Vaše nadšení se rychle rozšíří na ostatní, takže máte velmi dobrou motivační sílu. Umožníte jim udělat něco, po čem jsme jinak v daném nebeském světě netoužili! Jste však netrpěliví a někdy se propuknete, když jste nuceni nečinně čekat. V takto regulované společnosti si můžete uříznout strom pod sebou.

8 a 9: Element Země

Jste perfekcionistická osobnost, 99% vám nikdy nestačí, protože od sebe máte obrovská očekávání. Všechno kolem vás je racionální a uspořádané. Milujete přímost, snad vás nic netrápí víc než podvod, lež, podvod. Svou přílišnou upřímností jste si však několikrát ublížil…

Přišlo vám to zajímavé? Pak to sdílejte, aby o tom věděli i vaši přátelé!

Zdroj.esoteric