VAŠE DATUM NAROZENÍ V NUMEROLOGII SE NAZÝVÁ ČÍSLO DUŠE: V něm leží váš kód osudu. Tyto lidi bude provázet štěstí po celý život

Panna

Zemské znamení zvěrokruhu je jedním z nejzákladnějších a nejinteligentnějších, ale také nepochybně náchylných k materiálu. Panny jsou náchylné k pozornosti k detailům a sentimentalitě, a proto většina představitelů tohoto znamení věnuje hodně času vzpomínkám a zásluhám z minulosti.

Nejšťastnější data narození jsou: 2, 6, 19, 28, 30.

Váhy

Toto znamení je velmi emocionální, ale také touží po pokroku v jasnosti. Je pro ně těžké sladit sajárskou povahu a racionální stránku osobnosti. Jsou to většinou talentované, umělecké duše a v lásce mají sklony k idealizaci a iluzím.

Nejšťastnější data narození jsou: 7, 8, 9, 10, 28.

Váhy, které se narodily v těchto dnech, získávají důvěru ve své činy, což pomáhá nerozhodným Váhám při důležitých rozhodnutích. Také postupují rychleji na kariérním žebříčku a dosahují ve všech oblastech života.

Štír

Ve své kariéře opět postupují, ale Štíři někdy nevolí dobré prostředky. Vždy chtějí být nejúspěšnější a vysoké ambice jim často přinášejí zátěž. Těžší rovnováhy ve všech oblastech života.

Ideální data narození pro všechny Štíry jsou 1, 2, 6, 10 a 29 dní v měsíci.

Střelec

Ohnivé znamení, které vždy usiluje o nové dobrodružství. Chce postupovat v podnikání, rozvíjet se a neustále zlepšovat své schopnosti. Uvnitř se skrývá jemná duše, která je připravena rozdávat lásku každému.

Příznivá data pro narozené ve znamení Střelce budou 8., 18., 23. a 28.

Kozoroh

Má vlastnosti tvrdohlavého a spíše pragmatického znamení. Navzdory tomu jsou Kozorozi silní a mají sebevědomí. Dokážou vytvořit požadované prostředí, potěšit sami sebe a mít jasné záměry. Bohužel velký potenciál nemusí být realizován z různých důvodů. Někteří z nich mají problém s egem, hrozí různé závislosti nebo se vše dělá bez velkého přemýšlení.

Příznivá data narození: 1., 5., 3., 11., 23.

Vodnář

Docela pevný charakter, i když má šarm a kreativního ducha. Vodnáře fascinuje příroda a energie, kterou vyzařuje. Jsou velmi příbuzní zvířatům. Mají různé znalosti o různých formách života a neustále se snaží zlepšovat.

Nejlepší data narození pro toto znamení jsou 1, 6, 7, 8, 12, 14.

Ryba

Lze je považovat za nejzáhadnější ze všech postav. Mají velmi tenkou hranici mezi hmotným a duchovním světem a někdy neexistuje. Na rozdíl od mnoha jiných znamení zvěrokruhu Ryby postrádají realitu – vždy se řídí srdcem a sny. Potřebují vnitřní vědomí a rovnováhu. Po založení bude cesta k úspěchu mnohem jednodušší.

Nejlepší data narození pro toto znamení jsou 7, 9, 10, 12, 18, 27, 28 dní v měsíci.

Zdroj:esoteric