Vaše jméno vám řekne, jakou milostnou karmu nosíte po celý život! Je to pro vás pravda?

Číslo 1

Minulost: Ve svém předchozím životě jste byli osamělí, neustále a zoufale hledali lásku. Obvykle jste zakotvili u partnerů, kteří ani nebyli hodni políbit vaši stopu. Ačkoli jste se vždy na něčem shodli, bylo jim jedno, jaká pravidla sestavili a vyhodili je. Díky tomu byl nedůvěřivý a podezřelý.

Současnost a budoucnost: Dnes již nedůvěřujete, ve skutečnosti máte rozhodnější a ambicióznější povahu; milujete, když se všechno děje tak, jak chcete, a také očekáváte, že váš partner udělá to, co mu řeknete. Existují lidé, kteří se klaní vaší vůli, ale většina z nich je nezávislejší, takže tyto vztahy mohou brzy skončit. Pokud to s uzavřením dohody myslíte vážně a nechcete být znovu a znovu single, dívejte se na toho druhého spíše jako na plnohodnotného partnera než na podřízeného. Tímto způsobem zaručeně najdete velkého Něho.

Pokud je vaše číslo 1, dominujte tomu druhému až tak moc!

Číslo 2

Minulost: Ve svém předchozím životě jste se vůbec nezavázali: ani vaše rodina, ani vaši přátelé, ani vaše city nevystoupily do popředí, všechno jste potlačili a pohřbili se. Žili jste ve vztahu zájmu a kvůli tomu jste den co den trpěli. Osoba, po které jste nejvíce toužili, nikdy nevěděla, jak se cítíte.

Současnost a budoucnost: Příliš jste se nezměnili, protože se také dostáváte do vztahů, ve kterých vás neřídí vaše emoce, rozhodujete na základě jiných úvah. V budoucnu se musíte naučit brát na sebe to, co je uvnitř, přiznávat, co si myslíte o vyvoleném ve svém srdci, a vytrvat s tím. Nebuďte s někým, koho nemáte hluboko v lásce, protože budete nešťastní a nikdy se nedostanete z tohoto bludného kruhu!

Číslo 3

Minulost: Ačkoli jste ve svém předchozím životě nemohli najít lepšího člověka, než jste vy, bohužel jste se chovali také velmi nespolehlivě, protože jste jedli opačné pohlaví. V jedné a z jedné postele pro vás nebyla žádná překážka, dokonce ani vaše svědomí nemluvilo. Touha ve vás hořela navždy a hnala vás po dalších a dalších dobrodružstvích.

Současnost a budoucnost: Pronásleduje vás vzpomínka na váš předchozí život, ale buďte silní a odolávejte! Vaším karmickým úkolem je založit rodinu, zakotvit vedle někoho, koho si dokážete představit po zbytek svého života a s kým byste nikdy nebyli schopni podvádět. Nenechte se komplikovat, protože s nimi stejně nebudete spokojeni! V budoucnu se můžete setkat s někým, kdo bude mít ve všech směrech pravdu – nezkazte to kvůli svým erotickým touhám!

Číslo 4

Minulost: Ve svém předchozím životě jste byli hackerem, ale ne kvůli své neutuchající touze, ale proto, že osoba, kterou jste milovali, nemohla být vaše – buď proto, že jste byli v jiné sociální situaci, nebo proto, že jste již měli partnera, nebo kůži barva nebo náboženství. kvůli. Protože jste měli pocit, že vám život něco vzal, snažili jste se vyrazit ven, a tak jste mohli být chyceni s osobou, kterou jste vůbec nemilovali a jejíž každodenní život jste jen zatrpkli.

Současnost a budoucnost: Osud vám usnadňuje a ztěžuje práci zároveň, protože vás vtáhne do partnera, s nímž jste velmi v kontaktu – alespoň máte pocit – přesto ho vaše prostředí nemůže přijmout. Pokud jste si jisti svým blízkým, nedělejte si starosti, že jsou všichni proti – vy dva budete silnější než vaši „nepřátelé“ a nakonec se ukáže, že jste pro sebe byli stejně stvořeni.

Číslo 5

Minulost: Ve svém předchozím životě jste si dokázali vybrat večírek, který vám ve všem pomohl, takže jste toho měli mnohem méně. Na oplátku jste mu byli věrní, nikdy jste ho nepodváděli, zůstali jste u něj. Nemohli jste najít někoho, kdo hledá praktičtějšího a věrnějšího člověka než vy!

Současnost a budoucnost: Vaše kvalita milování sloužit druhému, zatímco jste ušetřeni, přežila dodnes. Doporučujeme vám, abyste se snažili být méně líní a pohodlní, protože každý má omezenou trpělivost. Neočekávejte, že s vámi bude zacházeno jako s královnou, i když pro toho druhého neděláte nic – pokud ji milujete, pomozte jí a pokud ne, nebojte se jít dál! Možná budete v budoucnu chtít nový vztah, právě když je váš partner vážně nemocný; v takovém případě počkejte, až se zotaví, to je vše, co mu dlužíte!

Číslo 6

Minulost: Protože jste nechtěli být sami, vstoupili jste do mnoha vynucených vztahů. Váš strach z osamělosti byl ve vašem předchozím životě tak silný, že jste se drželi zubu nehty u těch, kteří od vás už nic nechtěli. Nestyděli jste se žebrat, když přišlo na to, jak ponižující byla situace.

Současnost a budoucnost: I teď byste udělali cokoli, abyste nebyli sami v tom, co zneužívají vaši partneři – jste pro ně téměř otrokem, přiznejte si to! Zkuste se vymanit z takového vztahu, mít očekávání, vědět, jaké jsou vaše hodnoty, a být na ně hrdý! Věřte mi, osamělost vůbec není tak špatná, máte čas pro sebe, můžete se soustředit na hledání správného partnera – protože ano, zasloužíte si respekt! Brzy vás ten jistý singl převrhne!

Číslo 7

Minulost: Žili jste v dobrém manželství, které vám poskytlo jistotu, po které jste toužili: ve svém předchozím životě jste se často báli, že zůstanete sami, nebo vám nikdo nebude pomáhat s každodenními problémy a živobytím. Smlouva však byla tak úspěšná, že jste se mohli docela snadno oddat svým vášním, svým koníčkům.

Současnost a budoucnost: Stále hledáte bezpečnost, ale také vás berou v úvahu, protože nechodíte do vztahu, ve kterém by se obě strany dostatečně nemilovaly. Takže vaše romantické a praktické já jde dobře: Nezajímá mě, v jaké finanční situaci se ten druhý nachází, záleží jen na tom, abyste to přijali tak, jak jste. Hledáte opravdovou lásku a věnujte velkou pozornost, protože si vás brzy najde, pokud jí důvěřujete!

Číslo 8

Minulost: Ve svém předchozím životě jste byl silný a odhodlaný jedinec, který měl vždy na všechno názor. Vaše bohatá, chytrá a tvrdá povaha mohla být důvodem, že i když jste byli pro lidi atraktivní, byli jste často sami – možná vás k sobě přitahovali a zároveň se vás báli. I když jste měli partnera, často jste se cítili osamělejší než kdokoli na světě.

Současnost a budoucnost: Jste stejně odhodlaní a drsní jako v minulosti, s tím rozdílem, že se nyní bojíte nechat někoho blízkého. Myslíte si, že budete zklamáni, takže byste raději trávili dny sami, i když je to velká chyba! Rozhlédněte se kolem sebe, kolem vás mohl být po dlouhou dobu upřímný a oddaný člověk, jen vy jste nakreslili zeď tak vysoko, že nevidíte ani neslyšíte.

Číslo 9

Minulost: Ve svém předchozím životě jste tak toužili po lásce, že jste udělali vše pro to, abyste ji získali – často se stávalo, že jste se stali bláznem toho, pro kterého jste tam byli úplně. Měli jste štěstí, že jste se nedali odradit, když vztah narazil na mělčinu, protože jste okamžitě hledali někoho jiného – vaše touha po lásce a někam patřit prostě není hranice.

Současnost a budoucnost: Jste divoce temperamentní, vášnivý člověk, který na rozdíl od svého minulého já miluje nezávislost a ani ho nenapadne sklouznout za někým. Tato neuvěřitelná touha po svobodě může způsobit konflikty ve vašich vztazích, protože váš současný partner nesnáší, že k němu nejste opravdu připoutaní. Buďte opatrní: dříve jste ze sebe udělali blázna, nedělejte totéž nikomu jinému, protože budete trpět nekonečnými výčitkami svědomí

Zdroj:otletdivak.hu