Vaše krev nese tajemství vaší osobnosti: Nula je plná sebevědomí, A je stabilní a romantická

Pokud máte krevní skupinu A, máte fantastické osobnostní rysy; jste vážný, kreativní, chytrý, rezervovaný, trpělivý a zodpovědný. Někdy jste trochu tvrdohlaví a jen zřídka dovolíte, aby vám ‚věci přeskočily záda‘. Jste silný a stabilní člověk. Pokud máte krevní skupinu 0, jste člověk plný sebevědomí a optimismu. Máte silnou vůli a velmi vyvinutou intuici. Jste společenský člověk a jste často středem pozornosti.

Myslíme si, že se velmi dobře známe, ale různé zajímavosti, které jsme o sobě nevěděli, můžeme objevit jen tehdy, když svému tělu věnujeme zvýšenou pozornost.

Věděli jste například, že tvar vašich nehtů nebo barva vašich očí o vás mohou vypovědět spoustu věcí? To je pravda. A zábava tím nekončí.

Naše krevní skupina prozrazuje, proč jednáme určitým způsobem. Každý člověk dědí jinou krevní skupinu – A, B, AB a O (která se dále liší jako negativní a pozitivní) a pomocí rozboru krevních skupin lze sestavit spolehlivý psychologický profil člověka.

Metodu rozboru krevních skupin uplatňují v běžném životě například Japonci. V roce 1930 vydala japonská profesorka jménem Tokeji Furukawa svou práci, v níž uvedla, že lidé, kteří mají stejnou krevní skupinu (A, B, AB a O, není rozdíl mezi negativními a pozitivními), sdílejí velmi podobné charakterové rysy.

Od té doby se kategorizace krve nazývá ketsueki-gata a pevně zakořenila v japonské kultuře. Namísto astrologických horoskopů většina lidí používá tuto metodu při výběru budoucích partnerů. Od poloviny 20. století se na Západě provádějí výzkumy, které spojují krevní skupinu s osobním zdravím.

Existuje také obecný názor, že určitá krevní skupina nás může učinit náchylnějšími ke smrtelným nemocem nebo nás před nimi může ochránit, a stále oblíbenější je dieta podle krevních skupin.

Zde je to, co věda a ketsueki-gata objevily o každé krevní skupině.

Krevní skupina A

Pokud máte krevní skupinu A, máte podle ketsueki-gata fantastické osobnostní rysy. Jste vážný, kreativní, chytrý, rezervovaný, trpělivý a zodpovědný. Někdy jste trochu tvrdohlaví a jen zřídka dovolíte, aby vám ‚věci přeskočily záda‘. Jste silný a stabilní člověk.

Je pro vás velmi obtížné vyjádřit své pocity a bojíte se jim podlehnout. Chybí vám odvaha a hodně vám to škodí. Jste romantická duše. V lásce jste nejvíce kompatibilní s lidmi, kteří mají krevní skupiny A a AB.

Lidé vás vnímají jako intenzivního člověka a to může souviset s tím, že lidé s krevní skupinou A mají vyšší hladinu kortizolu, stresového hormonu, který jim koluje v žilách. Lidé s krevní skupinou A by preferovali fyzickou aktivitu, jako je jóga nebo Tai Chi, před běháním nebo zvedáním závaží, protože snižují napětí a riziko srdečních onemocnění.

Privilegium lidí s krevní skupinou A – jsou pro komáry méně atraktivní, vyplývá ze studie provedené Institutem technologie kontroly škůdců. Můžete se těšit na ušetřené peníze, které nebudete muset utrácet za sprej proti komárům!

Pokračování na další straně