Vaše příjmení o vás hodně říká: vypočítejte tajemství za ním podle numerologie

Jaký význam má dědičné číslo ve vašem životě?

Pokud je vaše dědičné číslo 1 – znamená to silnou individualitu, ale také samotu. Jste si velmi jistí sami sebou, což jste zdědili po své rodině, ale ostatním projevujete malou důvěru. Proto má v očích cizinců tendenci vypadat buď osamělý a sobecký, nebo alespoň lhostejný a křehký.

Pokud je vaše dědičné číslo 2 – jedná se o rovnováhu, číslo rovnováhy se silným důrazem na socializaci. Pokud vás toto číslo charakterizuje, jste vyrovnanou osobností v rodině i ve společnosti a netolerujete samotu. Potřebujete neustále povzbuzení a podporu od ostatních.

Pokud je vaše dědičné číslo 3 – vaším hlavním rysem je, že se vynalézáte v každé situaci. Jste chytrá a zručná osobnost, která je dobře připravena na život a která dokáže využít potenciálních příležitostí, zejména ve vaší kariéře.

Pokud je vaše dědičné číslo 4 – jste silná a praktická osobnost. Je to úzkostlivé a vždy se snažíte dodržovat pravidla, která jste si přinesli z domova. Stejně jako u jednoho z vašich rodičů je pro vás kariéra velmi důležitá.

Pokud je vaše dědičné číslo 5 – numerologové říkají, že je to řada zvláštního významu. Jste osobností, která pevně věří v lidské hodnoty a váží si života. Laskavý, přátelský nebo ochotný účastnit se humanitárních aktivit ve veřejném zájmu

Pokud je vaše dědičné číslo 6 – pak jednou z nejdůležitějších lekcí, které jste se od svých rodičů naučili, je vysoký smysl pro odpovědnost, který zastupujete. Jste seriózní a pracovitý člověk, který se vždy snaží dodržet své slovo a milujete pomoc druhým, protože milujete své bližní.

Pokud je vaše dědičné číslo 7 – jste velmi kreativní osobnost, plná vnitřních a uměleckých hodnot. Toto číslo charakterizuje skvělé myslitele, kteří hodně cestují, zkoumají a jsou schopni dát celý svůj život do služeb lidstva. Pravda je pro vás velmi důležitá a vy jste schopni vytrvat až do konce.

Pokud je vaše dědičné číslo 8 – charakterizuje vás systém dvojí hodnoty. Vaše osobnost a život se budou vyvíjet harmonicky, ale pouze mezi vašimi blízkými. Zároveň se pro vás vyznačuje vůdčím duchem, který však ne vždy slouží vašemu dobru.

Pokud je vaše dědičné číslo 9 – jste krásně smýšlející, sebevědomá osobnost vychovávaná vašimi rodiči v duchu úcty k lidským hodnotám. Navzdory tomu všemu jste hrdý člověk, který vám v cestě těžko snáší kritiku, neúspěch a překážky. Dávejte pozor, aby vaše nezměrná pýcha nepoškodila vaši pověst!

Zdroj.esoteric