Vaše volba vám ukáže, co musíte v životě změnit, abyste byli šťastní

Obrázek č. 2
Jste velmi laskavý a upřímný člověk, který dělá vše pro to, aby pomohl potřebným, což je chvályhodné. Být příliš laskavý ke všem však není vždy dobrá věc.
Věnujte více pozornosti svému okolí a věnujte se těm, kteří pro vás dělají totéž. Mnoho lidí vás může jednoduše použít k dosažení svých vlastních cílů.
Snažte se více rozlišovat mezi lidmi, abyste se v budoucnu vyhnuli zklamáním.
Obrázek č. 3
Volba třetí ruky naznačuje, že ve vaší osobnosti je hojnost sobectví. Myslíte si, že vaše zájmy jsou vždy nejdůležitější a váš pohled na život je ten správný.
Neradi se přizpůsobujete někomu nebo situaci, protože očekáváte, že to za vás udělají ostatní. Soustředíte se tak na své cíle, že můžete překonat vše, co je k jejich dosažení zapotřebí.
Snažte se však být více altruistický, méně sobecký a chápavější, jinak byste mohli být podvedeni svým vlastním egem a selhat.


Obrázek č. 4
Musíte si vyhradit čas pro sebe, protože si ani nepamatujete, kdy jste si naposledy koupili dárek nebo si vzali den volna a užívali si všeho, co jste vždy milovali.
Máte tolik obav z problémů rodiny a přátel, že často zapomenete postarat se o sebe, což vám může způsobit nesmírnou psychickou újmu.
Nejprve se pokuste naučit se milovat a starat se o sebe!

Obrázek č. 5
Vaše nerozhodnost vám brání v dosažení vašich cílů. Neodkládejte na zítra, co můžete dělat dnes.
Přestaňte odkládat svoji práci, své nápady a projekty, protože to může negativně ovlivnit vaši reputaci v profesionálním i osobním životě.
Nemůžete dosáhnout svých cílů, protože vždy odkládáte a to je na hovno.


Obrázek č. 6
V minulosti vám prasklo srdce, takže se bojíte vrátit se zpět k životu. Přestaňte se potlačovat zevnitř ven a nechte osud hrát roli ve vašem životě.
Nechte si znovu objevit lásku, jinak se připravíte o úžasné zážitky. Láska je jedním z největších pocitů lidstva a život bez ní vás může vést k životu bez veškerého štěstí, které pro vás Bůh připravil.

Zdroj:Esoteric.ru