Ve kterém měsíci jste se stali párem? K tomu je váš vztah odsouzen!

červen

Pokud se setkáte v červnu, vaše mise budou určeny číslem 6. Vaším úkolem je vzájemně se učit, jak být v souladu se sebou a se svým partnerem současně.

červenec

Vaše mise jsou definovány číslem 7. Duchovní hodnoty a pravidelné rozhovory mohou být pro vás důležité. Můžete se navzájem naučit životní filozofii, a tím růst.

srpen

Číslo 8 dominuje vašemu vztahu. Shrneme-li vaše vlastní znalosti, společně dokázali dosáhnout obrovského úspěchu. Vaším úkolem je najít způsob a dosáhnout toho.

září

Pokud se setkáte v září, budou vaše mise určeny číslem 9. Vytváření a udržování rodinné harmonie je vaším úkolem, kterého můžete dosáhnout společně.

říjen 

Číslo 10 zavádí do vašeho života princip jednou nahoře, jednou dole. Vaše tajemství však spočívá v tom, že jste vždy schopni se z problémů vzchopit.

listopad

Pokud se setkáte v listopadu, budou vaše mise určeny mistrem číslo 11. Vy dva jste spolu mohli projít čímkoli. Vaším úkolem je stát vedle sebe, dát si navzájem sílu v obtížných situacích. Také byste měli použít popis čísla 1 – leden – na sebe, s dvojitou silou – 1 a 1 – a také si přečíst 2 – 1 + 1.

prosinec

Pokud se setkáte v prosinci, vaše mise budou určeny číslem 12, ale bude to také ovlivněno energiemi čísel 1 a 2, takže popis ledna a února, tj. Čísla 1 a 2 stojí za přečtení. Na základě 12 je vaším úkolem chránit se navzájem před vtažením do zkumavky, klamáním a zneužíváním ostatními.

zdroj.esoteric