Věci, které byste pro manžela měli dělat pravidelně. A bude tě milovat víc než život!

7. Udržujte jeho koníček.

I když nejste fanouškem fotbalu nebo rybaření, naučte se mu rozumět, stejně jako by to mohl snášet s vaší jógou nebo orientálním tancem.

8. Ukažte mu, že mu věříte.

Nikdo není dokonalý, všichni někdy děláme chyby. A pokud je váš manžel hlavním živitelem rodiny, cítí velkou zodpovědnost. Najděte však způsob, jak mu dát najevo, že ho milujete a věříte mu.

9. Polib ho vášnivě.

Když přijde z práce, když odejde do práce, nebo jen když se vám doma setkají oči – vyzývám vás, abyste to udělali alespoň jednou denně!

10. Pochlubte se mu.

Zvláště s ohledem na jeho mužnost: jak je silný, statečný. Najděte důvody, proč to říci upřímně: buďte pozornější a najdete je.

11. Abyste si udrželi pohodlí domova.

Váš domov by měl být útočištěm pro vašeho manžela, kde je v teple a radosti. Seznamte se s ním s úsměvem, udělejte svému koutku doslova pohodlí.

12. Miluj jeho rodinu.

Nemusíte s nimi souhlasit nebo dokonce dobře vycházet. Musíte je ale respektovat a milovat jako jeho rodinu, jako lidi, kteří jsou pro něj důležití a kteří ho formovali.

13. Experimentujte v posteli.

Poznejte jeho sexuální potřeby a touhy. To je zárukou jeho loajality vůči vám.

14. Opatrujte ho, když je nemocný.

Muži milují být silní. Jsou to naši výdělky. Když ale onemocní, promění se v malé chlapce a chtějí být jen biti. Nechte svého manžela, aby se cítil takto, než se znovu vrátí do režimu nadčlověka.

15. Uvař jeho oblíbené jídlo.

Nečekejte, až se sám sebe zeptá – to znamená, že už čekal. Rozmazlujte ho podle libosti.

16. Nehádejte se s ním před ostatními, zejména svými dětmi.

Pro něj je to ponížení, toto je neúcta. Nikdy nenuťte děti podporovat jednoho z vás. Vaše problémy jsou jen vaše problémy.

Zdroj:esoteric