Velký měsíční horoskop od 22. srpna do 22. září, zjistěte, co si pro vás Slunce v Panně přichystalo

Slunce vstupuje do znamení Panny – astrologové upozorňují, že vláda tohoto zemského znamení přinese každému nějaká vítězství, ale i malé zkoušky. Zde je to, co předpovídá pro vaše znamení zvěrokruhu:

Beran

Váš ohnivý duch může využít uzemňující energii sezóny Panny, aby zpomalil a vrátil se k tomu, co je opravdu důležité.

Pokud jste příliš rozprostřeli svou energii nebo se cítíte rozptýleni, máte šanci najít svůj střed a zaměřit se na to, co je pro vás skutečně důležité.

Možná budete muset nastavit hranice, vyčistit si rozvrh nebo upravit způsob trávení času. Mladá

Zvláště aktivní pro vás bude Měsíc v Panně 27. srpna, protože váš vládce Mars bude mít v tuto dobu hodně práce. Možná budete muset kolem tohoto novoluní udělat nějaká velká rozhodnutí, která vás donutí jednat. Merkur, planeta komunikace, vstoupí do retrográdní fáze až 9. září, což znamená, že nejlépe je vše naplánovat a upevnit alespoň týden před tímto datem.

Poté, co Merkur přejde do retrográdnosti, bude vhodná doba zaměřit se na to, co již máte na talíři, místo toho, abyste přidávali něco nového.

Máme úplněk v Rybách. Tento úplněk může aktivovat vaši citlivou stránku nebo dát do popředí něco, co přetrvává na pozadí vašeho života.

Mohou být odhalena tajemství nebo mohou vyjít najevo nové informace, které změní vaši cestu nebo směr, kterým jste cestovali.

Býk

Uran se velmi aktivně pohybuje vaším znamením, zejména během sezóny Lva, kdy se srovnal se Severním uzlem. Nyní v sezóně Panny bude Uran opět aktivní, ale tentokrát proto, že vstupuje do retrográdního stavu.

Když se Uran 24. srpna změní na retrográdní, dá vám šanci popadnout dech, zastavit se a zamyslet se nad energiemi posledních sedmi měsíců.

Uran je planeta změn a probuzení a vy jste pravděpodobně v posledních letech pocítili odstíny toho. S retrográdním Uranem budete mít šanci strávit všechny změny a zabalit si hlavu do všeho, co vám připadá nejisté nebo nestabilní.

Uran bude cestovat retrográdně až do začátku roku 2023, takže buďte trpěliví, pokud se věci objeví ve vzduchu.

Novoluní v Panně 27. srpna je vhodnou dobou k nácviku sebeobsluhy a sebeovládání. Dávejte pozor, abyste to nepřehnali nebo neukousli víc, než zvládnete.

Merkur, planeta komunikace, bude také retrográdní později v sezóně 9. září, jen jeden den před úplňkem v Rybách.

Tato kombinace energie může způsobit, že se budete cítit trochu roztěkaní a může způsobit jakékoli pocity nestability. Vraťte se do svého středu a snažte se veškerou rozptýlenou energii nasměrovat do kreativních projektů.

Blíženci

Panna sdílí stejnou vládnoucí planetu jako vy, takže toto je vždy zvláštní období roku, které funguje v souladu s vaší duší.

Merkur, váš vládce, přejde 9. září do retrográdní polohy, takže budete chtít co nejlépe využít první část sezóny Panny.

Využijte tento první týden Panny k uspořádání a konsolidaci svých plánů. Když Merkur začne zpomalovat, je nejlepší soustředit se na to, co už máte na talíři, než zavádět něco nového.

Vzhledem k tomu, že Merkur je vaším vládcem, může být retrográdní období trochu pomalé, ale můžete tuto energii nasměrovat do odpočinku a dobíjení.

Mějte otevřenou mysl a zůstaňte otevření učení, nikdy nevíte, co objevíte! Pokud si ještě musíte vzít dovolenou, naplánujte si něco malého kolem úplňku v Rybách na 10. září.

Nezapomeňte, že retrográdní Merkur může ovlivnit cestovní plány, takže si před odjezdem nezapomeňte vše zorganizovat a zkontrolovat.

Tento úplněk je také skvělý pro plánování romantického rande nebo dělání něčeho kreativního, co jste vždy chtěli vyzkoušet.

Rak

Během vlády Panny si udělejte čas na výživu své mysli, těla a duše. Posledních pár měsíců jste byli zaneprázdněni, takže použijte sezónu Panny jako připomínku, abyste si dali pauzu, relaxovali a trochu zpomalili.

Organizování, odstraňování nepořádku a opětovné konsolidace plánů jsou skvělé způsoby, jak tuto energii využít na maximum.

Novoluní v Panně 27. srpna je vhodná doba k tomu, abyste stáhli zátěž ze své hrudi a sdělili, co máte na mysli. Je to také vhodná doba pro kontakt se svým vnitřním hlasem.

Můžete to udělat zápisem do deníku nebo dokonce mluvit o věcech s přítelem nebo poradcem.

Jak se přesuneme do září, Merkur vstoupí do retrográdnosti, zpomalí věci a připomene nám, abychom se soustředili na to, co už je před námi.

Je to období procvičování trpělivosti a pozorného naslouchání. Úplněk v Rybách 10. září přináší určitou úlevu.

POKRAČOVÁNÍ NA DALŠÍ STRANĚ