Velmi smutná zpráva pro tato znamení zvěrokruhu

Astrologové věří, že září bude mít pro Lea také smůlu. Podle jejich názoru budou problémy takových lidí souviset s domácími pracemi: pokud během tohoto období někdo začne například s opravami, mohou nastat nepředvídané potíže. Odborníci radí Leosovi, aby co nejvíce využil nepříjemné období, vyvodil závěry ze svých chyb a naučil se hrát týmově.

Panna September slibuje blues a dokonce i deprese, odborníci na astrologii si jsou jisti. Věří, že do konce sezóny mnoho Panen nestihne řešit všechny věci, které si na léto naplánovali, což jen zhorší jejich už tak špatnou náladu. Podle odborníků bude snazší překonat těžké období, pokud se vrhnete bezhlavě do práce.

Pro Váhy se věří, že zářijové potíže budou spojeny s rodinou a přátelstvím. Soudě podle hvězd ti, kteří se narodili v tomto znamení, ztratili přes léto spoustu energie, takže v září nebude dostatek energie pro všechny kolem a budou si muset vybrat mezi blízkými příbuznými a přáteli. Astrologové radí Vahám, aby se nerozhodovali unáhleně a správně upřednostňovali, aby nerozbíjeli lesy.

Zdroj.MK