VĚNUJTE POZORNOST NA TYTO DVA DNY V ZÁŘÍ -BUDE HODNĚ PROBLÉMŮ: Zde je to, co nedělat, protože to skončí neúspěšně

Na základě polohy planet horoskop předpovídá několik nepříznivých zářijových dnů pro všechna znamení – zde jsou data, na která byste si měli dát pozor!

Každý měsíc je několik těžkých dnů, kdy nepříznivá poloha planet přináší potíže. Naštěstí pro nás bude v září postavení planet většinou příznivé, takže znamení zvěrokruhu nebudou mít mnoho potíží, ale to neznamená, že nebudou vůbec žádné. Astrologové vám doporučují, abyste během následujících dvou dnů věnovali pozornost:

  1. září – Retrográdní Merkur začíná

Zatímco Merkur jde opačným směrem, čekají nás různé trable v oblasti kariéry, obchodu a financí. Potrvá do 2. října, ale zvláštní pozornost je třeba věnovat samotnému dni přechodu, 10. září. Pak je nejdůležitější neriskovat peníze, protože ztráty jsou jisté. Vzhledem k tomu, že Merkur je planetou komunikace, jsou v nadcházejícím období možná nedorozumění, šíření fám a nepravd. Důvěřujte pouze ověřeným faktům. 10. září se nedoporučuje vyjíždět na silnici.

V tento den se stane další negativní událost – úplněk ve znamení Ryb. To je velmi nepříznivá situace, která vytváří vnitřní nerovnováhu. V ten den bude velmi těžké pracovat a dosáhnout jakékoli dohody.

Pokračování na další straně