VĚŠTEC VIDĚL, ŽE NÁS JEŠTĚ ŠEST MĚSÍCŮ ČEKAJÍ VÁŽNÉ POTÍŽE

2. Končí svět v roce 2021?

Podle Baba Vanga bude svět v budoucnosti zajat „třemi obry“ a „silným drakem“ . Mnozí říkají, že svět, který jsme dosud znali, se blíží ke konci.

„Vědomí lidí se mění.“ Přicházejí těžké časy. Lidé sdílejí svou víru. Jsme svědky ničivých událostí, které změní osud lidstva. “ Řekla Baba Vanga.

Slova Baba Vanga by neměla být brána doslovně. Podle vykladačů proroctví by „drak“ mohl odkazovat například na Čínu. Tito tři obři by mohli být Rusko, Indie a Čína a peníze by byly bankovky 100 juanů a 5 000 rublů, které jsou náhodou červené.

Svět neskončí v roce 2021, stane se to až v roce 5079.

3. Nakonec najdeme protilátku proti rakovině

Jedním z nejpozitivnějších výsledků tohoto roku je, že konečně nacházíme protilátku proti rakovině.

„Na začátku 21. století se lidstvo zbaví rakoviny.“ Přijde den, kdy bude rakovina svázána železnými řetězy. “ Řekla bulharská kartářka.

Podle Baba Vanga budeme dalších 200 let také v kontaktu s mimozemšťany. Není to jediný, kdo o tom mluví, nedávno bývalý šéf izraelské vesmírné bezpečnosti hovořil o mimozemšťanech, kteří jsou mezi námi.

Můžeme věřit předpovědím Baba Vanga?

Skeptici tvrdí, že neexistuje dostatek důkazů, že by Baba Vanga předpovídala budoucnost. Jeho následovníci naopak věří, že dokázal naši budoucnost vidět na 85%.

zdroj.twice.hu

Zdroj: