Věštění květem růže. Vyberte si růži a přečtěte si, co říká o vaší lásce


Půvabná růže č. 3
Ten, kdo má štěstí, že je v náručí vaší lásky, je šťastný člověk. Vaše chování a elegantní vzhled jsou radostí pro skutečné estetiky. Je třeba poznamenat, že milovaná osoba je s vámi potěšena. Miluje vás natolik, že je připraven za vás udělat doslova všechno.
Nezneužívejte toto dispozice osoby, která vás miluje. Ale někdy nechte svou lásku ukázat konkrétními způsoby.


Dvě růže č.4
Vaše láska je vzájemná. Víš, jak milovat a jsi schopen to udělat, abys byl také milován. To je dáno několika. Proto určitě máte důvod děkovat životu za to, čím vás obdaroval – vzájemnou, čistou a velkou láskou


Skromná růže č. 5
Někdy láska vyžaduje vytrvalost. Buďte rozhodnější, aby váš milovaný pochopil, že vaše záměry jsou vážné. Vytrvalost v lásce není vždy vhodná, protože nadarmo se říká „nemůžete být milí“. Ale možná je váš případ výjimkou. Osoba, kterou milujete, se dosud nenaučila odhalit své skutečné pocity.
Pomozte svému blízkému otevřít se vám „dokořán“. A k tomu udělejte první krok sami – ukažte mu svými vlastními slovy a konkrétními skutky, jak ho milujete.


Bílá růže č.6
Vaše láska byla vždy čistá a třásla se. Vaše přísnost a přesnost v podnikání se spojuje s něhou a nesmírnou náklonností k vašemu blízkému. Vaše polovina ví, jak tvrdý jste v práci, a to jen přidává hodnotu na vašem pietním přístupu k němu osobně. Milovat a být milován!

Zdroj.Esoteric.ru