Věštění na květinách: vyberte si kytici, která o vás řekne vše

Význam věštění květinou

1.Velkorysost a morálka

Vaše krédo je ambice, vysoké standardy a perfekcionismus. Snažíte se všechno kolem sebe vylepšit, jste připraveni pracovat pro tento den a noc. Lidé ve vašem okolí si myslí, že je pro vás těžké potěšit, ale věděli by, jak je pro vás těžké potěšit sami sebe!

2.Fascinace a pravda

Odpovědnost máte v krvi: zavazujete se starat se o ostatní, dělat práci, kterou nikdo nechce dělat, jste připraveni pracovat čestně a spravedlivě. Je to s vámi ostatním snadné, vzbuzujete důvěru a přátelské pocity.

3.Mysl a snění

Osamělost pro vás není zátěží, ale naopak potěšením. Nad jakýmkoli procesem přemýšlíte velmi hluboce, do nejmenších detailů, což někdy otravuje ostatní. Pokud si myslíte, že je správné to udělat, nikdo vás nezastaví.

4.Vhled a filozofie

Říkají o vás, že jste divní. Ve skutečnosti jste jen jedinečná osoba. Zoufale potřebujete svůj vlastní koutek, ve kterém se budete cítit bezpečně, kde vaše emocionalita a intuice vyletí do světa s kreativitou.

5.Důvěra a vedení

Vaše nezávislost někdy brzdí i sebe. Nedůvěřujete nikomu kromě sebe a někdy je extrémně obtížné zvládnout všechny úkoly sám. Naučte se delegovat některé povinnosti a věci půjdou do kopce.

6.Laskavost a smyslnost

Nic pro vás není jednodušší než budování vztahů. Jste jako magnet: váš dům je plný přátel a fanoušci se vznášejí u okna. Nejdůležitější pro vás je vytvořit a cítit lásku, jste schopni vytvořit tento pocit kolem sebe, a proto tolik lidí chce být blízko vás. Vy sami však tento pocit nepotřebujete o nic méně než ostatní.

7.Štěstí a vyrovnanost

Je velmi příjemné se s vámi přátelit: budete poslouchat, sympatizovat a neodsuzovat, protože si uvědomujete, že každý na tomto světě má svou vlastní cestu a svůj vlastní hrábě. Štěstí a klid je stav, ve kterém se nacházíte v 99% svého času.

8.Kouzlo a energie

Smích, radost a zábava jsou ve vašem životě tři věci. Harmonie a rovnováha s okolním světem jsou pro vás nesmírně důležité, jste připraveni následovat své emoční impulsy, a proto vás spontánnost a šokování provázejí po celý život.

9.Optimismus a štěstí

Život pro vás je skvělý dar a je velkým hříchem ho nepoužívat. Jste velmi racionální a jste připraveni sdílet všechny trápení se svými blízkými a sdílet své radosti. Stále se snažíte o štěstí svých blízkých a příležitost získat vše od života.

Věřit nebo nevěřit v navrhované věštění barev je vaše právo, naše babičky věřily! Existuje někdo moudřejší než oni?

Zdroj:esoteric