VĚŠTKYNĚ SE PODÍVALA NA TO, DOKDY NÁS BUDE NIČIT KORONAVIRUS: TENTO DATUM ROZHODNE O VŠEM

Všechny velké epidemie světa mají něco společného. Planeta Saturn měla postavení ve svém vlastním domě Kozoroha. “Když je Saturn ve svém vlastním znamení, vytváří to bizarní podmínky.

V takovém postavení byl i v roce 1312, kdy došlo k moři. Černá smrt zabila více než 75 milionů lidí. Saturn se dostal do svého vlastního znamení i v letech 1344 až 1348, kdy moru podlehla třetina populace. Podobné události se od té doby zopakovali několikrát.

“22. Listopadu 2020 Mars přejde do Saturnu a narušil lidskou civilizaci. Přináší další nepříjemné zprávy s touto epidemií. Výsledný sumář bývá ztráta na životech a majetku v důsledku přírodní katastrofy či nehod, “uvedla Paculíkova.

Podle ní hvězdy naznačují, že epidemie skončí nárazem. Do té doby je moudré volit opatrnost, ne paniku. “Nespoléhat se na vakcínu, řešením je zodpovědně a zdravě se stravovat, posilovat svou imunitu, dostatečně se hýbat, nedat šanci strachu, pracovat se svým vnitřkem, zvyšovat vlastní vibrace,” doporučuje.

Pokud nechceme, aby se celá situace znovu zopakovala, měli bychom si z ní vzít ponaučení. “Důležité je uvědomit si to opravdové, přehodnotit celý systém hodnot, vyhodit z něj všechny iluze a cizí přesvědčení, kterými jsme se nechali doběhnout a začít konečně moudře žít s vědomím své síly,” radí.

“V opačném případě se zas najde kdosi, kdo nám snadno vnutí své podmínky a za pár let budeme na dalším dně. Saturn je totiž moudrý a přísný učitel, “uzavřela Paculíková.

Zdroj:pluska