VETERINÁŘ PROZRADIL, JAKÉ JE POSLEDNÍ PŘÁNÍ ZVÍŘAT PŘED SMRTÍ. PRAVDA, KTEROU JE TŘEBA SLYŠET

Faktem je, že 90% majitelů nechce být ve stejné místnosti. Jdou ven, aby neviděli, jak je člen rodiny umírá. Nevědí však, že je skutečně potřebuje. Veterinární klinika Hillcrest v Jižní Africe vyzvala na Facebooku lidi, aby byli se svými domácími mazlíčky až do samého konce.

“Skutečnost, že dříve než vy, je téměř nezbytná. Nezapomeňte na to, že jste byli středobodem jejich života. Možná byli jen jistou částí toho vašeho života, ale vy jste byli jejich vesmír. ”

Nezáleží na tom, jak těžké to je, nenechávejte je tam o samotě. Nenechte jejich zemřít v místnosti s cizím člověkem na místě, které se jim nelíbí.

Veterinářem se na to dívá jen velmi těžko. Na to, jak zvířata v posledních minutách života nemohou hledět na své majitele. Nerozumí tomu, proč jste je opustili. Vždyť potřebovali jen vaše utěšování. Veterináři dělají vše, co je v jejich silách, aby se zvířata nebáli. No faktem je, že jsou pro ně zcela cizí.

“Nebuďte zbabělci, kteří si myslí, že je to pro ně příliš bolestivé. Myslíte na vašeho domácího mazlíčka, který byl součástí vašeho života a rodiny. ”

Zdroj:mysmezeny