VŠE JE NAPSÁNO V DATU NAROZENÍ: Zjistěte, jaká je vaše nejlepší dovednost a ideální povolání!

Narozen 11. – Jste od přírody filozof a idealista. Máte silné přesvědčení, což vám ztěžuje spolupráci s ostatními, zvláště pokud nepodporují váš názor. Dáváte přednost snění před prací a musíte se naučit, jak nasměrovat svou kreativní energii do projektů, o kterých sníte.

Vaše profese: psycholog, okultista, médium, designér, spiritualista, mediální osobnost, učitel, poradce, básník, vynálezce.

Narozen 12. – Máte bujnou fantazii a vyniknete v jakékoli kreativní profesi, ať už je to kreslení, psaní nebo vaření. Vaše verbální schopnosti jsou dobře rozvinuté a byl by z vás vynikající spisovatel. Ve své profesi můžete uspět, pokud se naučíte soustředit a nedovolíte, aby vám nálada překážela ve vašich snech.

Vaše profese: diplomat, mediátor, konzultant, prodejce, řemeslník, projektový manažer.

Narozen 13. – Jste pracovitý člověk, který dokáže udržet koncentraci po dlouhou dobu. Vaši zaměstnanci obdivují vaši disciplínu. Než najdete svůj osud, můžete spěchat najít své povolání a vyzkoušet mnoho profesí. Nelekejte se. Prozkoumejte své zájmy a najdete správnou cestu.

Vaše profese: stavař, mechanik, scenárista, řemeslník, architekt, designér a amatér v různých oborech.

Narozen 14. – Máte výbornou znalost slov a mohl byste se stát dobrým spisovatelem nebo redaktorem. Buďte opatrní, protože navzdory svému nadšení máte tendenci nedokončit to, co začnete. Jste kreativní člověk, který skáče od nápadu k nápadu. Raději se vyhýbáte odpovědnosti a potřebujete vyvinout disciplínu, abyste se stali profesionály.

Vaše profese: cestovní kancelář, organizátor, designér, dodavatel, umělec, osobní asistent, sekretářka, manažer

Narozen 15. – Tvůj výtvarný talent. Můžete vynikat ve výtvarném umění, jako je malba nebo sochařství. Jste však citliví na kritiku a potřebujete se naučit, jak být odolnější, abyste uspěli. Jste také důkladní v obchodních záležitostech a rozumíte financím.

Vaše profese: učitel, léčitel, sociální pracovník, diplomat, bankéř, překladatel.

Narozen 16 – Máte rozvinuté analytické myšlení a máte tendenci důkladně studovat předmět svých zájmů. Ať si vyberete kteroukoli profesi, stanete se odborníkem ve svém oboru. Pokud se to stane, budete moci vydělávat hodně a být úspěšným člověkem.

Vaše profese: komik, transportér, rybářský expert, specialista na potravinářský průmysl, spisovatel, herec.

Narozen 17. – Jste ambiciózní a podnikavý. Jste nezávislí a následujete svou vlastní životní cestu. Byli byste úspěšní, kdybyste začali s vlastním podnikáním. Máte však tendenci toho na sebe brát příliš mnoho a potřebujete se naučit, jak delegovat nebo riskovat vyhoření.

Vaše profese: psychiatr, politik, lektor, profesor, majitel firmy, učitel, herec, konzultant

Narozen 18 – Jste rozený vůdce a můžete se stát vynikajícím manažerem. Máte schopnosti v oblasti práva. Vaše vynikající porozumění lidem vám může pomoci stát se právníkem nebo knězem. Možná vám bude trvat déle, než zjistíte, co přesně od života chcete.

Vaše profese: stavitel, projektant, učitel, učitel, veterinář, zdravotní sestra, lékař, dobrovolník, manažer, projektant.

Narozen 19. – Jste oddaný své práci a pracujete usilovněji než mnoho lidí. S vaším odhodláním budete schopni vyniknout téměř v jakémkoli oboru, který si vyberete. Vaše vrozená nezávislost však může stát v cestě vašim profesním aspiracím. Naučte se spolupracovat s ostatními, abyste dosáhli úspěchu.

Vaše profese: majitel firmy, designér, kontrolor, organizátor, IT specialista.

Narozen 20 – Jste velmi citlivý a vnímavý k emocím jiných lidí. Díky těmto vlastnostem se můžete stát vynikajícím prostředníkem a diplomatem. Jste zdvořilí a máte slušné vystupování, umíte s lidmi dělat kompromisy a jsou k vám lehkí a klidní. Musíte spolupracovat s ostatními lidmi, abyste udělali svět lepším místem.

Vaše povolání: specialista na styk s veřejností, zdravotní sestra, umělec, pečovatel, interiérový designér, dekoratér, sociální pracovník.

Narozen 21. – Máte rádi jiné lidi, máte kreativní mysl a dokážete přemluvit ostatní, aby udělali cokoli. To je důvod, proč se můžete stát skvělým prodejcem. Jste okouzlující a často toho využíváte k tomu, abyste dosáhli toho, co chcete, místo abyste tvrdě pracovali. Snažte se vynaložit úsilí ve své práci, nejen ve společenském životě.

Vaše profese: makléř, vydavatel, agent, spisovatel, organizátor, inspektor, bankéř, finanční poradce, sekretářka, osobní asistentka

Narozen 22. – Jste skvělý vůdce a organizátor. Jste schopni velkých věcí, protože pod tímto číslem se narodilo mnoho laureátů Nobelovy ceny, vynálezců a státníků. Nebojte se svých ambicí. Pokud nebudete následovat své sny, nebudete moci přispívat společnosti.

Vaše profese: architekt, designér, vynálezce, poradce, lékař, zdravotní sestra, vychovatel.

Narozen 23. – Není mnoho věcí, které byste nemohli dělat. Máte úžasný talent na biologii a fyziologii a byl by z vás dobrý lékař. Umíte také vycházet s lidmi a umíte je jemně přesvědčovat. Máte tendenci nedosahovat svého plného potenciálu a musíte si na to dávat pozor.

Vaše profese: politik, mediátor, daňový inspektor, soudce, účetní, diplomat, lékař.

Narozen 24. – Jste starostlivý, soucitný a chápavý člověk, který si může vybudovat kariéru v psychologii, klasické i alternativní medicíně. Máte tendenci se příliš citově angažovat a potřebujete se naučit odpoutat se od těch, se kterými pracujete.

Vaše profese: terapeut, lékař alternativní medicíny, léčitel, umělec, mediátor, mentor, psycholog, právník.

Narozen 25. – Jste racionální a máte vysoký intelekt, díky kterému byste se mohl uplatnit v oblasti vědy, pedagogiky a filozofie. Musíte vyvážit svou intelektuální povahu se svou emocionální stránkou, jinak riskujete, že se stanete cynickými a kritickými vůči ostatním. Je lepší pracovat sám než s ostatními. Víte, jak dokončit jakýkoli projekt, který začnete.

Vaše profese: poradce, konzultant, výzkumník, vědec, léčitel.

Narozen 26. – Jste chytrý a chcete vydělávat hodně peněz. Pracujte, abyste drželi krok s ostatními a ukažte, co ve vás je. Od své práce máte vysoká očekávání. Najděte si něco, co vás opravdu zajímá a můžete si vydělat a žít báječný život.

Vaše profese: manažer, politik, vůdce, magnát, podnikatel.

Narozen 27. – Jste kreativní člověk se širokým pohledem na svět. Můžete si vybudovat kariéru v umění. Bude vám však trvat dlouho, než zjistíte, co v životě chcete. Máte velkou touhu pomáhat druhým a vaším konečným cílem je pomáhat lidem. K tomuto účelu se vám bude hodit mnoho profesí.

Vaše profese: veterinář, lékař, telekomunikační specialista, vědec, učitel, mentor, humanitární pracovník.

Narozen 28. – Jste výborný organizátor, máte talent na zvládání různých společenských situací a milujete velká setkání. Hodili byste se na práci spojenou s pořádáním různých akcí, jako jsou svatby nebo večírky. Víte, jak začít s projekty, ale musíte se naučit, jak je vidět.

Vaše profese: cestovní agent, televizní moderátor, vědec, polemik, prodavač, organizátor.

Narozen 29. – Jste obdařeni darem intuice a váš mozek pracuje s vizuálními informacemi. Hodily by se vám profese související s léčením a pochopením emocí jiných lidí. Můžete také vyniknout ve vizuálním umění, jako je malba, fotografie a sochařství. Naučte se ovládat své emoce, abyste uspěli.

Vaše profese: trenér, konzultant, pedagog, fyzioterapeut, médium, lékař, zdravotní sestra, umělec.

Narozen 30 – jsi srdcem umělec a dokážeš strávit spoustu času tím, že se této oblasti věnuješ. Pokud vás nebaví kreslení, psaní nebo hraní, můžete se stát dobrým návrhářem nebo kuchařem. Všechny kreativní činnosti a vše, co vytváří harmonii, jsou oblasti, ve kterých vás čeká úspěch.

Vaše profese: rozhlasový moderátor, vynálezce, zahradník, zahradní architekt, komentátor, dekoratér, spisovatel, kuchař.

Narozen 31. – Jste praktický, organizovaný a umíte řídit ostatní. Vaši kolegové vás považují za člověka, na kterého se můžete v jakékoli věci spolehnout. Musíte najít rovnováhu mezi prací a soukromým životem, jinak riskujete, že se z vás stane workoholik.

Vaše profese: inspektor, učitel, výzkumný pracovník, vědec, podnikatel, vedoucí, manažer, ale i specialista v oblasti řemesel a všeho, co souvisí s prací rukama.