Vtipný horoskop – velmi pravdivý, ale pouze pro dospělé

Váhy

Veškerý vědomý život běží při hledání jasného ideálu, takže není čas učit se vařit nebo šít knoflíky.

Rád si vybírá. Závidět, ale nezlobit.

Působí většinou něžně a smutně, probouzí nebezpečnou touhu holubit se a vzít si pod křídlo, což by se v žádném případě nemělo dělat, protože Terezin mozek je schopen snášet lépe než všechna ostatní znamení dohromady.

Štír

Ješitný. Celý den je připraven zírat do zrcadla na svůj odraz a konstatovat, že na světě rozhodně není nikdo, kdo by byl „lepší“. Hysterický a ani se nestydí se tím pochlubit.

Mimochodem, miluje peníze skoro stejně jako sám sebe a ví, jak je vydělat.

V touze a schopnosti prorazit zeď čelem se dá srovnat snad jen s Beranem, cíl si často vybírají stejní blázni, ale v zásadě neustupuje. Obecně platí, že Barmaglot působí dojmem – děsivým, hlasitým, impozantním – ale v duši skutečného shushpanchika.

Střelec

Osobní názor Střelce se musí stát konečnou pravdou pro všechny, kteří se nechtěně ocitli poblíž. Dává to najevo ochotně, často a dokonce i tehdy, když je mu to důrazně doporučeno, aby to nedělal, a dokonce hrozilo, že si za to zlomí obličej.

Je upřímně překvapen, pokud je uražen. Střelec, navzdory své zálibě v odhalování slov, má obvykle mnoho přátel, kteří ho, chudáka, krmí a zahřívají. A to vše proto, že obratně ví, jak předstírat, že začíná, zvláště když má ústa zaneprázdněná jídlem.

Hlavní nevýhoda – nemůže držet hubu, říkat každému pravdu o každém. Dobře, ale ty to hned nechápeš.

Kozoroh

Motto Kozoroha zní: ať je mi dnes jakkoli zle, zítra bude pravděpodobně ještě hůř.

Lakomý – ale ne vždy. Nejlépe se cítí v objetí s taškou na peníze. Výběr partnerů se řídí především zdravým rozumem a vypočítavostí, takže v rodinném životě je pes šťastnější než kdokoli jiný.

Vodnář

Speciální funkce – líbí se úplně každému. Mluvení je částečně pro Blížence důstojnou soutěží. Komunikujte, a to i v neznámé společnosti spěchá jako námořník na dlouhé vzdálenosti do čtvrti červených luceren. Vždycky to vypadá, jako by to z dubu lehce spadlo, a to je to, co fascinuje.

I když se v životě Vodnáře všechno pokazí, dokáže ostatním radit, což kupodivu funguje.

Ryby

Chytit Rybu při lži nebo ji donutit, aby to uznala, je těžší než cokoli jiného. Až do posledního se na její upřímné oči plné slz budete dívat a věřit, věřit.

Ale Ryby se za to nedají urazit, mají sakra špatné svědomí – běžná věc a někdy trpí zároveň i za to, co neudělaly.

Mají tendenci si lidi idealizovat a pak se na ně urazit, že takoví nejsou.

Zdroj:esoteric