Vyberte jednu kartu a podívejte se, co vás čeká v blízké budoucnosti

Karta číslo 2

Přichází období hledání rovnováhy. Všechny události a všichni lidé spolu souvisejí. Je důležité si uvědomit, že ne všechno, s čím jednáte, je přímým důsledkem vašich vlastních činů nebo karmy. Někdy budete požádáni, abyste se zabývali výsledky jednání někoho, na kom vám záleží. Někdy to může být stejně obtížné, jako když je výsledek zcela na vás. Neobviňujte se zbytečně.

Tato karta evokuje potřebu spravedlnosti, rovnováhy a harmonie. Jednejte co nejvyváženější a nejrozumnější. To zahrnuje i to, jak o sobě přemýšlíte a cítíte. Pokud jste v současné době nějakým způsobem zapojeni do soudního sporu, může být rozhodnuto ve váš prospěch, alespoň do značné míry.

Práce : Musíte sladit pracovní a osobní život. Příliš velký důraz na jeden aspekt může vést k nerovnováze v jiném. Rovnováha je nezbytná, aby se dařilo.

Láska : pokud vás zajímá, zda váš vztah s partnerem bude dlouhodobý, pak se s největší pravděpodobností rozhodnete jít různými způsoby. Pokud jste nezadaní, pak k vám vztah může přijít velmi brzy. Mějte jasno v tom, co od vztahu nejvíce chcete, s největší pravděpodobností to „najdete“ mnohem dříve.

Číslo karty 3

Blízká budoucnost pro vás bude obdobím nových začátků. Kouzelník se snaží využít svou sílu efektivněji. Tato karta znamená nové začátky a velké naděje. To je velmi silné a pozitivní znamení. Mapa nám připomíná, že máme příležitost změnit svět k lepšímu, jen pro to musíme začít něco dělat.

Práce : Vaše práce / kariéra se změní k lepšímu. Zvláště pokud vaše práce souvisí s kreativitou. V tuto chvíli budou vaše návrhy a vaše práce oceněny a mohou vést k něčemu většímu a lepšímu. Pokud nepracujete nebo přemýšlíte o změně zaměstnání, je vhodná doba pro takovou změnu. I když si myslíte, že jste vyčerpali všechny možnosti, v případě potřeby opakujte kroky, které jste již podnikli, a zkuste to znovu.

Láska : Pokud hledáte nový románek, nyní je čas potkat někoho nového. Právě teď vás někdo hledá, stejně jako vy. Ať už se setkáte, bude jen na vás. Neseďte doma a nečekejte, že na vaše dveře zaklepe pan nebo paní X. Musíte být na správném místě ve správný čas.

Zdroj.esoteric