Vyberte si jednoho muže na obrázku a zjistěte, jaký typ muže se k Vám nejvíce hodí

Mnoho žen nemá vůbec tušení, proč se jim vlastně nedaří či nedařilo ve vztahu s tím či oním mužem.

Příčina mohla spočívat v tom, že nehledě na veškeré jeho přednosti, onen konkrétní muž mohl právě pro ně být zcela nevhodným partnerem.

Každé ženě je totiž dáno navázat pevný a harmonický vztah právě jen s určitým typem muže.

1. Nejvíce se k vám hodí typ «muže-otce», protože sama jste typem «ženy-dcerušky», která ze všeho nejvíc potřebuje pozornost a péči.

Vaše chování by se často dalo označit za, jemně řečeno, poněkud nestálé, protože sama přesně nevíte, co vlastně chcete.

Pokud pociťujete ze strany muže nedostatek pozornosti,začínáte být nervózní a rozmarná, což vede k postupnému ochládání a nakonec vyhasnutí vztahu.

Chcete-li mít pocit, že jste žádoucí a milovaná, musíte si zvolit partnera, který za vás dokáže převzít odpovědnost, který bude řešit vaše problémy a plnit vám jakékoli, často i zcela absurdní přání.

Těmto požadavkům zcela odpovídá typ «muže-otce», s nímž se budete cítit v naprostém bezpečí.

Jeho spolehlivost, sebejistota a jisté autoritativní rysy chování vám umožní navázat dlouhodobý a harmonický vztah. S radostí se budete podřizovat jeho přáním a někdy se dokonce budete chovat jako tatínkova hodná holčička.

2. K vám se nejlépe hodí typ «muže-dítěte» a typ «zakomplexovaný muž». Sama jste typem «ženy-matky», za hlavní cíl svého života pokládající být vždycky avšem užitečná a stát se prakticky nepostradatelnou pro svého manžela či partnera.

Veškerý svůj volný čas se snažíte věnovat svým blízkým, kteří se podle vašeho upřímného přesvědčení prostě nedokážou obejít bez vaší péče, starosti a ochrany.

Za vaší oddaností, trpělivostí a obětavostí se skrývá podvědomá touha své blízké si podřídit a stát se jejich nepopíratelnou autoritou.

Vzhledem k těmto okolnostem se vaším ideálním partnerem může stát výhradně muž, který bude s radostí přijímat dominantní postavení ženy v rodině a bude také ochoten podřizovat se jí i v maličkostech.

Této charakteristice vyhovují dva mužské typy: «zakomplexovaný muž», který bude vaši péči a pozornost přijímat s radostí, a dále «muž-dítě», snící v hloubi duše o ženě, která ho dokáže ochránit přede všemi životními nesnázemi.

3. Jste soběstačná a nezávislá žena, která má na všechny životní situace svůj vlastní názor. Nejvíce se k vám tedy hodí typ «nezávislého muže».

Muži vás vnímají jako velmi přitažlivou, ambiciózní a tak trochu i – omlouváme se za ten výraz – «mrchu». Podobné dámy v nich vyvolávají závažné obavy.

Většina mužů vám zkrátka nemůže vyhovovat, neboť nebudou ochotni poskytovat partnerce tolik svobody, kolik jí vyžadujete právě vy.

Ke šťastnému životu potřebujete vztah s maximální mírou svobody, naplněný vzájemnou úctou a respektem k osobnímu času i prostoru. Takový vztah lze navázet a mít pouze s moudrým, pronikavým a nezávislým mužem, který vaše názory na milostný vztah sdílí.

Různé romantické projevy tím naprosto nejsou vyloučeny, nicméně však základem komunikace v takovém vztahu a hlavní jeho oporou je shoda životních zásad.

4. Vy patříte k typu «žena-sestra». Nejsnáze najdete společnou řeč s «mužem-dítětem», který bude ochoten sdílet s vámi každou životní situaci. J

e pro vás velmi důležité cítit, že vás s partnerem spojují společné zájmy a že také vaše postoje k životu se shodují.

Stejně tak vysoce oceníte jeho snahu trávit s vámi co možná nejvíce času.

Podvědomě toužíte stát se partnerovi nenahraditelnou, být jeho milenkou a zároveň tím nejlepším přítelem, ochotným mu vždycky pomoci a dobře poradit. Od partnera očekáváte totéž, avšak v o něco menší míře.

Podobný vztah je možné vybudovat skutečně pouze v tandemu s «mužem-dítětem», který bude uznávat onu «sestru» ve vás a také bude vynakládat veškeré možné úsilí k harmonickému rozvoji vztahu.

Daleko těžší by pro vás bylo vytvořit nějaký vztah s typem «nezávislého muže», který má na všechno svůj vlastní názor a v každé situaci zastává své vlastní stanovisko.

Kdybyste však dokázala projevit dostatečnou pružnost a také připustila, že volný čas nemusíte nutně trávit pouze společně, ale i každý zvlášť, dokázala byste možná navázat a udržet pevný vztah i s «nezávislým mužem».