Vyberte si kartu a získejte zprávu o tomto okamžiku svého života

Karta č. 1

Tato karta vám říká, že je to čas nových začátků, kdy bude mnoho příležitostí k vytvoření nového začátku. Tyto příležitosti hrají velmi důležitou roli při kterém musíte být v okamžiku, takže je ve vašem nejlepším zájmu, aby je následovali všude tam, kde tě vede.

Doporučuje se, abyste v sobě našli vnitřní sílu a odvahu, abyste vstoupili do neznáma – cítili strach a poté si vytvořili nový život.

Nové příležitosti se mohou objevit v oblasti vztahů, doma nebo v kariéře. Může existovat příležitost přestěhovat se, studovat nebo cestovat; nebo začít nový a vzrušující obchod. V každém případě musíme věnovat pozornost znamením a využít okamžik, kdy se objeví. Když jste otevřeni novým začátkům, vesmír vám pošle další logický krok.

Chcete-li zlepšit svou současnou situaci, musíte se naladit a harmonizovat se svým vlastním rytmem a přirozenými cykly vašeho života, cykly, které vás vedou k novému a vzrušujícímu začátku.

Buďte proto optimističtí a ctižádostiví a postupujte podle měnících se okolností ve vašem životě. Přijměte tajemství v neznámém a splníte si své sny.

KARTA č. 2

Tato karta ukazuje, že se musíte soustředit na svou pohodu a péči o sebe. Doporučujeme vám prozkoumat metody a chování, které mohou zlepšit vaše fyzické, emoční a duševní zdraví. Ať už prozkoumáváte tradiční nebo alternativní metody, během této doby je důležité upřednostnit zdraví a štěstí. Je čas se zbavit jakéhokoli zvyku nebo nezdravého chování, které vám bude bránit v úspěchu.

Pokud potřebujete, můžete získat odbornou pomoc, nebo můžete provést zlepšení sami. Mezi základní potřeby optimálního zdraví patří pravidelné kontroly, správné stravování, cvičení, pití tekutin, noční spánek, detoxikace, procházky v přírodě, relaxační aktivity, útěk od lidí a toxického prostředí, udržování pozitivního přístupu , meditace nebo jóga., definujte své osobní zájmy a dělejte to, co vás baví, často se smějte a travte čas v klidné samoty.

Chcete-li zlepšit svou současnou situaci, budete požádáni, abyste se přizpůsobili rytmu a přirozeným cyklům svého života, cyklům, které vás povzbuzují k práci na zlepšení vašeho současného zdraví.

Nyní není čas na odkládání, protože jste vyzváni k akci. Pokud je to nutné, zavolejte svým duchovním průvodcům a andělům, aby vám ukázali další krok, který můžete podniknout pro své zdraví.

KARTA č. 3

Tato karta vám říká, abyste se na svůj život dívali jako na dobrodružství. Nikdo neví, co se stane zítra, tak proč nevyužít dnešek? Výběrem této karty vás povzbudí, abyste se dostali z rutiny každodenního života a zažili nové a vzrušující pocity. Nemusí to být dramatické; Jen pár drobných úprav může přidat trochu dobrodružství a nadšení.

Je čas být zvědavý a odvážný. Můžete uspořádat nábytek nebo experimentovat s novými styly oblečení. Možná byste mohli jíst jiné jídlo, věnovat se novému koníčku nebo jet na cestu do zahraničí.

Někdy k probuzení vaší síly stačí nová verze něčeho známého. I čin neformální laskavosti může být sám o sobě dobrodružstvím.

Zdroj:esoteric