Vyberte si místo, kde byste v tuto chvíli chtěli být, a zjistěte, co vám chybí


2. Stezka v lese
Potřebujete aktualizaci, změnu. S největší pravděpodobností – ne kardinál. Základ vašeho života vám vyhovuje. Je však třeba provést alespoň některé vnější změny a vylepšení. Možná byste si měli změnit účes, styl oblečení? Nebo uspořádat nábytek v bytě? Naučíte se nové profese? Rozšíření oblasti působnosti


3. Káva s krásným výhledem
Musíte nějakým způsobem obnovit své smysly, dát chuť života. Je to příliš nevýrazné. Pomůže vám cestování do jiné země nebo města. Možná pro vás zkuste něco neobvyklého: jízda na koni, paintball, parašutismus. Ale neriskujte hloupá rizika.


4. Dům v horách
Potřebujete jednoduchý klidný život. Jsi velmi unavený. Ideálně – jděte na poušť, kde nejsou žádní lidé. K zahřátí sporáku, pěstování plodin, krávy nebo alespoň kozy. Poslouchejte zvonění cikád ve večerních hodinách. Spí pod zvukem deště, kapek, jemně šustění na střeše a listoví stromů. Probuď se z vůně šeříků a ptáků.


5. Jezero
Potřebujete svobodu. Dusíte životem, ve kterém nyní žijete. Cítit se jako vítr, nenechat přemýšlet o důsledcích. Osvoboďte se a létejte, kdekoli vám volá vaše srdce.


6. Útulné nádvoří
Potřebujete normální život. Nejběžnější, žádné vzestupy a pády, žádné extrémy. Zkuste alespoň něco uspořádat. Nastavte konkrétní rutinu a držte se jí. Naplánujte si dny. Něco by mělo být stejné – cvičení, čas na oběd, procházka před spaním.


7. Maják
Potřebujete sen, nějakou naději. Na co čekat, jít. Skutečný sen s možností stát se realitou. Zároveň je však velký, málo cenově dostupný, což zítra nelze realizovat. Potřebujete cestu ke svému snu o práci, zkušenostech, trpělivosti a vytrvalosti.


8. Terasa u vody
Potřebujete dovolenou. Na místě, kde je hodně slunce a bez starostí. Spalování na černou není nutné. Musíte být nasyceni sluncem, být nasyceni svým životodárným teplem. Až se vrátíte, budete cítit, že energie přetéká.

Zdroj.Zerkalo.cc