Vyberte si motýla svého měsíce narození, řekneme vám trapné věci!



červen

Máte pocit, že svět je úžasné místo, plné lásky a optimismu. Dělá vám opravdu radost, když můžete nezištně pomáhat druhým. Vaše intuice je velmi pokročilá, takže snadno pochopíte, co někdo jiný potřebuje.

červenec

Jste velmi statečný a čestný člověk, vždy nazýváte věci jménem. Vždy však dávejte pozor, abyste svými slovy nebo činy neublížili druhým. Vážíte si lidí a jste velmi laskaví.

srpen

Máte spoustu fanoušků, kteří vás obdivují, protože jste velmi statečný a čestný člověk. Je snadné získat důvěru ostatních, a proto je tam spousta přátel . Milujete být v centru pozornosti.

září

Máte bohatou fantazii a kreativitu. Vždy máte plán B pro případ, že by věci nešly tak, jak jste si představovali. Máte nespočet nápadů, a proto se na vás obrací spousta lidí s prosbou o radu.

říjen

Jste člověk, který řeší všechny problémy. Ve vaší společnosti vědí, že byste měli být kontaktováni v případě potíží, protože budete vědět, co dělat. Máš obrovské srdce, jsi hodný a jsi nápomocný.

listopad

Každý, kdo toho dost neví, si myslí, že jste trochu arogantní, ale pravdou je, že jste velmi laskavý a ochotný člověk. Jsi trochu rezervovaný, takže se může zdát, že si lidi k sobě nepouštíš. Pokud se vám někdo přiblíží k srdci, můžete být vaším nejlepším přítelem na celý život.

prosinec

Jste neustále nespokojení, ať se vám v životě děje cokoliv, vždy chcete víc. Jste také vytrvalí, protože pokud v něčem selžete, můžete bojovat až do konce. Zkuste trochu zpomalit a užít si radosti všedního dne.

Zdroj:esoteric