Vyberte si okno, které vás nejvíce děsí. Můžeme o sobě objevit úžasná tajemství

Okno č. 3

Tvoje duše je trápena ztrátou. Vracíte se do minulosti znovu a znovu a znovu prožíváte ty chvíle, kdy jste stále měli to, co vám teď tolik chybí. Váš život je zahalen skutečností, že ho nemůžete nechat jít.

Každý člověk, který zemře, je těžkou ztrátou v životě, ale zvláště se to týká vás. Bolest, která sípá zevnitř, zanechává stopy ve vašem každodenním životě a krásu života si všímáte čím dál tím méně.

Otevřete okno své duše a vpusťte na sebe sluneční svit, uvidíte, že i vaše vzpomínky budou zářit novými barvami. Usmívejte nejen svou tvář, ale i svou duši!

Okno č. 4

Úzkost vás trápí ve vaší duši, i když je zvenčí vše v pořádku. To, co je hluboko ve vás, je obtížné sladit s vaší laskavou a veselou povahou.

Zranění, které jste zažili, je mnohem silnější, než jaké navenek projevujete. Přichází na mysl znovu a znovu a ovlivňuje váš každodenní život, i když se ho snažíte udržet v tajnosti.

Strach, že se to stane znovu, je ve vás neustále, takže nemůžete žít naplňující život. Rány ve vaší duši se nehojí dobře a poté, co jizvy zůstanou, zkuste změnit svůj život, protože tak se snáze snáší bolest.

Okno č. 5

Jste mučeni pochybností o sobě. „Nejsem dost dobrý, ani dost krásný, ani dost chytrý …“ – opakujete tuto mantru každý den a ovlivňuje váš život.

A skutečně tomu tak bude, protože pokud si nebudete jisti, pravděpodobně nebudete úspěšní. Cítíte se horší než ostatní, i když to nemá vliv na vaše chování, protože to obratně maskujete.

Podívejte se na sebe do zrcadla a věnujte pozornost svým dobrým vlastnostem, vašim úspěchům a pak si najednou uvědomíte, že jste mimořádný člověk, který je omezen pouze nedostatkem sebeúcty, která vám brání v uskutečnění vašich snů.

Okno č. 6

Vaše duše je přemožena letargií. Vložíte na sebe příliš mnoho, téměř nemožných věcí. Nemůžete přestat, vždy chcete potěšit každého …. Nemůžete říci ne.

Stále se točíte a jednáte, aniž byste se vůbec starali o osobu, která si to nejvíce zaslouží: o sebe. Život vám uniká, dokud neuvidíte, co jiného lze udělat pro ostatní, kterým můžete pomoci, a co můžete změnit.

Udělejte si čas na dobití, zpomalte a rozhlížejte se!

Zdroj.esoteric.ru