Vyberte si osobu která vás z nějakého důvodu nejvíce zaujala a nechte se překvapit tím co to o vás vypovídá

Pokud jste vybrali obličej 3 :

Lidé s malými bradami jsou obvykle netrpěliví, ale laskaví povahy. Mohou však být i cool. Ostrý nos naznačuje šťastné pocity. Jejich rty naznačují, že v kritických situacích vždy bojují sami a nepřijímají jejich vnější pomoc.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Tito tichí a lehcí lidé přitahují dva druhy lidí: ti, kteří jsou stejně klidní jako oni, nebo naopak.

Pokud jste vybrali tvář čtyři:

Tato osoba je odvážná, vášnivá a dotěrná. Horní část uší je právě na úrovni obočí – to naznačuje vysokou inteligenci. Velmi prominentní a ostrý postoj znamená, že je tento člověk idealistický a svědomitý, ale své záležitosti rád odkládá.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Stateční a vážní lidé. Myslící člověk neriskuje, že se s takovým člověkem setká. Tato volba znamená, že máte silnou, možná přísnou a tvrdohlavou osobnost.

Pokud jste vybrali tvář pět:

Čtvercový tvar symbolizuje silný a tvrdý temperament spolu s tvrdohlavostí a záměrností. Velké oko je obvykle známkou hluboké citlivosti. Vrásky na rtech a kolem nosu naznačují trochu zvláštní a temný smysl pro humor. Máte vážný životní postoj.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Psychologové říkají, že silní a citliví lidé přitahují laskavé a vřelé lidi, kteří hledají ochranu. V tomto případě jsou protiklady přitahovány, protože osoba se silným charakterem dobře zapadá do těch slabších. Společně můžete vytvořit dobrý tým.

Pokud jste vybrali tvář šest:

Oválný tvar obličeje naznačuje vysokou citlivost a talent. Odborníci také poznamenávají, že tito lidé jsou mazaní. Lidé s velkými ústy jsou obvykle bezstarostní a pravděpodobně o svých rozhodnutích nepochybují.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Pravděpodobně vaše práce souvisí s kreativitou, nebo alespoň máte tvůrčí potenciál. Jste tak laskaví a snadní jako dívka na obrázku a také rádi znáte takové lidi kolem sebe.

Pokud jste si vybrali tvář týdne:

Velký nos naznačuje, že se tento muž obává o svou finanční situaci a pravděpodobně rád sbírá věci. Proporce je charakteristická pro tvrdohlavou osobnost, ale je také znakem logické mysli a sebevědomí. Velké zuby říkají, že tento člověk musel v dětství často čelit studu. Tvar rtů symbolizuje jejich schopnost přesvědčit ostatní a jsou praktické.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Přitahují praktické lidi, kteří vědí, co chtějí. Přesto milujete velmi milé, šťastné a snadné lidi kolem sebe. I když máte silnou vůli, najdete správné chování téměř v každé situaci.

Pokud jste vybrali tvář osm:

Lidé s takovými tvářemi jsou laskaví a mírumilovní. Tito lidé milují pohodlí a obklopují se dobrými lidmi. Nechtějí být slavní. Vysoká důležitost je znakem sebevědomí a dobré fyzické odolnosti. Vrásky kolem úst naznačují, že tato osoba ráda hodně mluví a umí dobře komunikovat. Krátké obočí skrývá impulzivní osobnost.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Podobní lidé jsou přitahováni podobně smýšlejícími lidmi, a zde to platí absolutně. Tito lidé zahrnují laskavé, mírumilovné a vtipné lidi. Ti, kteří také rádi komunikují a kteří jsou rádi, že mají kolem sebe spoustu lidí. Mohou být trochu stydliví, ale přesto z nich vyzařuje teplo.

Pokud jste vybrali tvář devět:

Hladké, dlouhé obočí naznačuje, že tento muž je inteligentní. Plný tvar obličeje ukazuje, že tato osoba je velmi klidná a nemá ráda radikální změny. Tato osoba je v souladu se světem. Dlouhý nos je v souladu s očima, ústy a bradou, a to zakrývá silnou osobnost. Záhyby vedle nosu mohou naznačovat, že tato osoba v minulosti prošla určitými obtížemi.

Kdo přitahuje tyto typy lidí?

Podle psychologů a dalších odborníků jsou tyto typy lidí obvykle velmi atraktivní. Pokud jste si vybrali tuto osobu, jste dostatečně kreativní a máte rádi obličej, jste v souladu se světem. 

Zdroj.esoteric