Vyberte si váš osobní věštecký kámen vám řekne, co vás tento měsíc čeká

Kámen číslo 1:

První zástupce je znám pod svým druhým jménem „Moonstone“ nebo opál. Vaše volba v tomto případě naznačuje, že nyní je čas si odpočinout od šedého každodenního života, naléhavých problémů a rodinných problémů.

Minuty klidu, klid a odpočinek bez zbytečného rozruchu – to je to, co nyní tolik potřebujete. Příležitost relaxovat a přemýšlet o nahromaděných problémech na čerstvém vzduchu, daleko od davů města. Nemusí to být dovolená na pláži. Hodiny v lese nebo na lavičce v klidném parku vám také mohou pomoci zotavit se.

Dopřejte si odpočinek!

Kámen č. 2:

Pojďme se dotknout smaragdově krásného malachitu. Pokud se vaše volba usadila na něm, pak vězte, že vás před sebou čeká řada příjemných změn v životě, které budou schopny výrazně změnit váš pohled na svět a na sebe.

Na vaší cestě je mnoho úžasných a zcela nečekaných překvapení, takže buďte plně připraveni!

Je čas změnit svůj život a v blízké budoucnosti se tato příležitost určitě objeví, stačí počkat!

Kámen číslo 3:

Pokud jste věnovali pozornost slunokamu, pak jste sami jako toto krásné a radostné svítidlo, podle kterého je tento zářivý nugget pojmenován. Jste připraveni odevzdat své teplo každému člověku, který vám přijde do cesty, nepochybně ho rozesměje a užije si život s vámi!

Budoucnost vnímáte jako něco jasného, ​​barevného a nutně nezapomenutelného, ​​navzdory všem obtížím, které vás nyní mohou doprovázet. Všechny potíže jsou překonatelné. Ale nezapomeňte, že i ti nejslunnější lidé potřebují dobít.

Trávte více času venku a stále si užívejte života!

Kámen č. 4:

Obsidian je předzvěstí změn. A pokud jste si ho vybrali jako toho, který se vám líbí, měli byste přemýšlet o tom, co stojí za přehodnocení v životě: špatné návyky, nepříjemné známosti, práce, která nepřináší potěšení. Není snadné začít nový život, ale pokud se budete snažit krok za krokem o svůj cíl, pak vše určitě vyjde, pamatujte na to! Začněte se měnit ne od pondělí, ne od příštího měsíce, ale dnes, právě teď. Vzdejte se lhaní a porovnávání se s ostatními. Každý člověk dělá sám sebe.

Usilujte o to nejlepší!

Kámen č. 5:

Volba takového kamene jako „Howlit“ znamená, že jste člověk se širokou duší a laskavým srdcem, který dokáže pochopit všechny trápení vašeho souseda, a co je nejdůležitější, často je můžete sdílet s touto osobou nebo dokonce je vyřešit. Můžete dokonale porozumět vnitřnímu světu kohokoli kolem vás. Vždy budete schopni vést konverzaci, lidé jsou k vám přitahováni!

Nyní je pro vás velmi důležité opustit realitu alespoň na krátkou dobu ve světě snů, který se tento měsíc bude moci stát realitou.

Kámen č. 6:

A poslední nuget – „dalmatin“. Život je pro vás hra a vy ji také žijete docela snadno as vášní vás příbuzní a přátelé pravděpodobně považují za duši společnosti a hlavního vůdce!

Očekávejte tento měsíc co nejvíce nových setkání, nezapomenutelná dobrodružství a hodně štěstí na vaší cestě!

zdroj.esoteric