Výjimečné vlastnosti žen podle znamení zvěrokruhu! Čím si muže dokážete přitáhnout?

Blíženci:
O těchto ženách se říká, že jsou velmi přelétavé. Mají výborný odhad na lidi. Svého partnera vždy dobře znají. S partnerem si musí rozumět ve všech důležitých věcech jinak to nikdy nebude fungovat. Stejně vyhledává partnera se společnými zájmy. Děti vede k odpovědnosti.

Beran:
Ženy v tomto znamení jsou nepolapitelné. Stejně jsou tvrdohlavé a nemají problém poradit si i bez muže. Pokud si je však muž získá je věrné a oddané, ale to neznamená, že se tak jednoduše vzdává své milované svobody.

Rak:
Toto znamení je podle hvězd na partnerství přímo stvořené. Vynikají mnoha vlastnostmi. Račice jsou opatrné a skromné. Stejně jsou i krásné a za sporákem jim to nedělá žádný problém. Také se nerady stěžují a s problémy se vždy snaží vyřešit s chladnou hlavou.

Vodnář:
Ženy v tomto znamení jsou velmi jemné, ale to neznamená, že se budete nudit. Právě naopak. Vše dokážou obrátit na zábavu. Tyto ženy jsou nedobytné, proto to raději mnohý muži vzdají než by měly dále snažit. Získat si tyto ženy je sice těžké a často berou mužů jako kratochvíli, ale tato snaha se může vyplatit.

Ryby:
Ženy jsou obecně náladové, ale ryby v tom excelují. Jsou i pořádně nerozhodné, a proto se může stát, že vyjdou s prázdnou. Mužů na nich přitahuje jejich tajemnost. Jejich nevinný vzhled také může občas lhát. No pokud se zamilují, milují upřímně a jsou ochotné pro partnera udělat opravdu všechno.

Štír:
Toto znamení nelze přehlédnout. Oplývají neuvěřitelnou krásou a inteligencí. Muže si velmi rychle podmaní a může stát, že se stane pouze loutkou v jejích rukou. Má ráda mírnou provokaci. Její partner se ani nečeká a požádá ji o ruku. Domácnost ráda drží pod palcem ona, ale zároveň se stará, aby byli lidé v jejím okolí šťastní a spokojení.

ZDROJ:takprosto.cc