Vzdal se chemoterapie a dožil se 102 let, příběh muže, který byl považován za zázrak

Nevěřili svým očím

A jaká byla podle vás reakce lékařů, když viděli pacienta, který byl dlouho považován za mrtvého? Samozřejmě nevěřili svým očím. Začaly nekonečné otázky a analýzy. A samozřejmě byly stále pochybnosti: udělali jsme najednou chybu s diagnózou? No, to je možné.

A jejich bývalý pacient jim rád vyprávěl o svém životě. Že po hrozné diagnóze se najednou stal šťastným. Jak se radoval z každého dne, z každého západu a východu slunce.

Zde je několik tipů od spokojeného pacienta

středomořská strava

Tajemstvím této diety je velké množství ovoce a zeleniny. Ideálně – z vlastních či jiných domácích zdrojů. Je dobré, když se vám podaří jeden den v týdnu omezit konzumaci masa. A je lepší odmítnout těžké, červené maso obecně a nahradit ho čerstvou rybou. Bývalý pacient měl navíc na stole vždy olivový olej, semínka a cereálie.

Spánek

Muž řekl, že vždy poslouchal své tělo. A pokud se cítil trochu unavený, nemučil se a bez výčitek šel okamžitě spát. To mu pomohlo získat sílu a pokaždé jich bylo víc a víc.

Čaj

Čaj se v jeho životě stal nejen oblíbeným obřadem na čerstvém vzduchu. S radostí sbíral léčivé, aromatické byliny, studoval jejich vlastnosti a připravoval vlastní lahodné léky.

Zůstaňte s přírodou

Muž zůstal sám se svou nemocí a uvědomil si, jak mu chybí příroda. A pak si zařídil život tak, aby byl téměř celou dobu na čerstvém vzduchu. Pracoval na zahradě, odpočíval, jedl a dokonce i spal venku.

Myšlenky

Je snadné říci: myslete dobře. Jak toho ale dosáhnout, když žijete s takovou diagnózou? Bývalý pacient lékařům řekl, že se ani nechystá bojovat o dlouhý život. Odešel domů zemřít mezi své blízké, do míst, kde vyrůstal. A pak už jen zasadil zahradu a sledoval, jak rostou stromy. A přesto jsem se radoval z každé minuty svého života.

Samozřejmě to bylo dávno. A v té době byl případ tohoto pacienta považován za zázrak. A ten muž žil dlouhý život a miloval ho každý den. A zemřel ve 102. Ne na rakovinu.

Zdroj:Dailymal