Z výsledku budete mít husí kůži: nakreslete strom a uvidíte, co prozradí o vaší osobnosti!

4.) Jaký typ stromu jsi nakreslil?

Dobře se podívejte, kterému z následujících typů se váš strom nejvíce podobá.

Listnaté stromy: Mnoho a mnoho listů odkazuje na přesnou, pečlivou osobnost. Zároveň to také naznačuje, že se posilujete, chráníte se před vnějším světem. Nedůvěřivě sledujete, odkud pochází vaše stížnost, i když jste v podstatě otevření.

Zimní strom, holé větve : Jste společenský člověk, obracíte se na druhé se zájmem a důvěrou, ale zároveň jste jim vystaveni . Pokud je váš strom smutný, způsobí to velké škody.

Mrtvý strom: Velmi ponurá, velmi smutná verze zimního stromu. Pokud je to váš strom, máte pocit, že jste obětí vnějších sil a nemůžete se bránit. Požádejte o pomoc odborníka.

Vrba: náchylná k depresím. Je ale také možné, že se snažíte setřást mučivé vzpomínky a zážitky z minulosti. Takoví lidé jsou většinou pověrčiví.

Jedle : Jsou ve vás obrovské emoce, ale není snadné se otevřít ostatním. Neustále se snažíte dosáhnout něčeho, čeho je obtížné dosáhnout.

Palma: Snadno si pletete své pocity, často nevíte, jestli je vám diktováno vaše srdce nebo mysl. Jste závislí na rozporech, neznáte je, nechte je zavřít, nebo spíše držte lidi od sebe. Na druhou stranu jste ctižádostivá a optimistická postava a uděláte to pro dosažení svého cíle.

Ovocný strom : Jste ambiciózní postava. Postupujete krok za krokem vpřed. Je těžké tě zlomit, jsi tvrdý a odolný. Vypadáte otevřeně, ale zdráháte se ukázat svou pravou povahu. Pokud jste nakreslili malé bodce, bodnete!

Speciální stromy : Podívejte se, kterému druhu stromu se váš strom nejvíce podobá, navzdory jeho zvláštním vlastnostem, protože obvykle máte stejné vlastnosti. Každopádně speciální dřevo většinou kreslí vědci a umělci s vysokou inteligencí. Gratulujeme! Chcete-li se o sobě dozvědět více, prozkoumejte umístění svého stromu a všechny dosud uvedené aspekty.

Zdroj.Blikk