Žádná hnojiva = žádné potraviny. Odstavení plynu je nejrychlejší cesta k hladomoru!

VĚDECKÝ FAKT: Globální odstavení fosilních paliv ve jménu „zelené energie“ povede k celosvětovému hladomoru a společenskému kolapsu.

Co je důležité, když vědecky nevzdělaní globalisté tvrdí, že škrcením ropy a dalších fosilních paliv pracují vstříc „zelené“ budoucnosti, způsobuje to nedostatek a cenovou inflaci u všech fosilních paliv, včetně zemního plynu, používaného k výrobě umělých hnojiv.

Nedávno se na globalistické konferenci COP26 zavázalo 40 národů k „postupnému odstavení uhlí“ v příštích několika letech.

Toto je cesta k zaručenému celosvětovému hladomoru, neboť povede ke zničujícím nedostatkům energie na celé planetě.

Vlastně, současné nedostatky energie, které již nivočí planetu s příchodem zimy na severní polokouli – s výpadky očekávanými nyní v celé Severní Americe, Ukrajině, Západní Evropě, Číně, Indii a státech Středního východu – jsou celé důsledkem rušení infrastruktury fosilních paliv skutečně sebevražednými globalistickými „ lídry“ ve jménu „zelené“ energie.

Ačkoli zelená energie, co se týče samotné spotřeby elektřiny, může určitě přispívat do elektrizační soustavy, nedokáže nahradit Haberův proces na výrobu umělých hnojiv.

A tak, když se zavírá infrastruktura fosilních paliv, klesá výroba umělých hnojiv.

„Nyní dosažená cenová hladina již více neumožňuje ekonomicky rozumnou výrobu,“ uvedla německá společnost SKW Priesteritz, největší výrobce umělých hnojiv v Německu.

Výroba umělých hnojiv byla zastavena také v Austrálii, Spojených státech, Velké Británii a v mnoha dalších státech na celém světě, vše z důvodu nárůstu cen zemního plynu, vyplývajícího z nedostatku energie, způsobené globalistickými taktikami „zelené energie“.

Citujeme z Bloomberg.com:

Společnost CF Industries Holdings Inc. ve středu řekla, že z důvodu vysokých cen zemního plynu zastavuje výrobu ve svých výrobních komplexech v Billinghamu a Ince, přičemž neumí odhadnout, kdy se výroba obnoví…

Krize by mohla mít vážné ekonomické důsledky. Podle skupiny Goldman Sachs prudce stoupající ceny odhalují riziko výpadků energie tuto zimu. Blackouty zřejmě vyženou ceny energie ještě výše, k čemuž se přidávají obavy z inflace a rostoucích nákladů podnikání, již nyní se komplikujících kvůli surovinám.

U společnosti CF zavření těchto továren, vyrábějících hlavně dusičnan amonný, způsobí podle analytičky Alexis Maxwellové z Bloomberg Intelligence ztrátu jistého objemu výroby. Větší potenciální dopad to zřejmě bude mít na celosvětové ceny umělých hnojiv, jelikož rostou obavy, že ostatní výrobci ji podle ní budou následovat.

Ceny umělých hnojiv již vysoké jsou a to ještě dodává ke zvyšujícím se nákladům pro zemědělce, kteří platí více za vše, počínaje půdou, osivem až po vybavení.

Vyšší ceny výroby mohou znamenat, že se blíží ještě vyšší potravinová inflace.

„Nebyli bychom překvapeni, kdybychom v nastávajících dnech byli svědky zastavení dalších výrob dusíku a výroby chemických látek v celé Evropě, dokud neklesnou ceny plynu,“ řekl ve zprávě Joel Jacksom, analytik z BMO Capital Markets.

Velká katastrofa nedostatku potravin v roce 2022 se již „peče“
Z důvodu zastavení výroby umělých hnojiv v roce 2021 je již v roce 2022 velmi pravděpodobný katastrofální pokles rostlinné výroby. A nedá se zastavit. V roce 2022 budeme svědky zrychlujícího se nedostatku potravin, daleko přesahujícího současný stav prázdných regálů a potravinové inflace.

V roce 2022 očekáváme celosvětové nepokoje kvůli potravinám, a v některých státech také rostoucí potravinovou nejistotu (hladomor) a smrt hlady.

Skřípání vybudovaného celosvětového řetězce dodávek tuto dynamiku ještě více zhorší, což povede k velkým zpožděním v dodávkách umělých hnojiv, i když bude možné dosáhnout výroby.

Selhání elektrizační soustavy silně ovlivní továrny na výrobu umělých hnojiv, jelikož funkční místní elektrizační soustava je pro chod výroby umělých hnojiv naprosto nezbytná.

Ke kolapsu ještě přispěje povinné očkování. Zločinecké vlády budou zavírat pracovníky a bránit pracovní síle pracovat na plný výkon.

Konečným výsledkem budou globální potravinové nepokoje, hladomor, smrt hladem, společenské nepokoje a chaos.

Toto vše je samozřejmě záměrné, neboť globalistické vlády světa vyhlásily válku lidstvu a uskutečňují válečné tažení hromadné genocidy proti lidské rase.

Autor: Mike Adams, naturalnews.com