Závist, sobectví a chamtivost: astrologové uvedli neřesti všech znamení zvěrokruhu

Normálně lidem v komunikaci se lvem brání jeho sobectví. Celý život zástupců tohoto znamení zvěrokruhu se točí kolem sebe, jsou arogantní a arogantní.

Panny jsou příliš závistivé. Vždy chtějí jakýmkoli způsobem získat to, co mají ostatní, a vůbec nezáleží na tom, zda Panna tuto věc opravdu potřebuje nebo ne.

Váhy nezajímá nic jako jejich vlastní krása. Odraz v zrcadle jim dodává vitalitu a nabíjí je pozitivem. To by mohla být velká nevýhoda a zabránit Váhám v životě, ale zástupci tohoto znamení zvěrokruhu také přemýšlejí o vnitřní kráse, protože si uvědomují, že při jednom vzhledu nemůžete jít daleko.

Štíři nemohou být sami, jsou připraveni přiblížit se každému, kdo jim věnoval co i jen malou pozornost. Hlavním hříchem Štíra je chtíč. Skutečnou tragédií pro tyto lidi je odmítnutí někoho komunikovat nebo být přáteli.

Střelec jsou potenciální podvodníci. Je pro ně velmi obtížné se oženit a zůstat věrní svému partnerovi, zatímco ve skutečnosti ho mohou upřímně milovat. Flirtování je jejich rodným prvkem, aniž by Střelec doslova uschl.

Kozorozi jsou velmi chamtiví. Jsou připraveni jakýmkoli způsobem vydělávat peníze, zatímco chamtivost je také o nich. Tito lidé jsou velmi pevní a nikdy neutratí příliš mnoho.

Vodnáři si jsou jisti, že jsou zvláštní, jedineční. To značně zasahuje do jejich života, protože Vodnáři se často vznášejí v oblacích a žijí v nějaké fiktivní budoucnosti, kde jsou prostě nádherní. Astrologové doporučují tomuto znamení zvěrokruhu sestupovat z nebe na Zemi častěji a naučit se všímat si jejich chyb.

Ryby se ostatním zdají pomalé, a líné. Jde o to, že jsou velmi snové, a proto daleko od reality. Tito zástupci zodiakálního kruhu žijí ve svém vlastním fantasy světě.

zdroj.esoteric