Zde je 9 rodin, které s největší pravděpodobností ovládnou celý svět

3, rodina Saudových

Rodina čítající 25 000 členů je na vrcholu Saúdské Arábie. Jejich síla se dokonale odráží v tom, že zemi pojmenovali podle svého příjmení. Je to proto, že předkové rodu tuto zemi založili již před staletími. Vzhledem k tomu, že tato rodina také cestuje v ropném byznysu, stejně jako rodina Rockefellerů, nelze přesně říci, jaké je jejich bohatství. Odhaduje se, že v současnosti vlastní 20 % zásob ropy.

4, rodina Rothschildů

Tento rod byl již v době Napoleona I. velmi bohatý zásluhou Mayera Amschela Rothschilda. Mayer Amschel uzavřel dobré obchody s Němci, díky nimž mohl vybudovat vlastní peněžní impérium. Než ve své závěti zemřel, popsal bod po bodu, jaká pravidla museli jeho dědicové dodržovat. I po 200 letech členové rodiny přísně dodržují Rothschildova pravidla.

O rodině se zrodilo několik konspiračních teorií, jedna tvrdí, že mají ve svých rukou celou ekonomiku planety, a druhá tvrdí, že jsou zodpovědní za vypuknutí moderních válek.

Majetek rodiny se odhaduje na zhruba 2 biliony dolarů a dodnes stále investují, ale také se aktivně podílejí na těžbě ropy a plynu.

5, rodina Baruchova

Jeho jméno sice v historii nezaznělo tolikrát jako Rockefeller nebo Rothschild, ale také se aktivně věnoval mocenským hrám. Rodinu založil Bernard Baruch, který byl velmi dobrým přítelem bývalého britského premiéra Winstona Churchilla. Byl to právě Bernard, kdo byl u toho, když byla vytvořena úplně první atomová bomba a s jeho jménem lze spojit termín studená válka. Někteří říkají, že založil světovou vládu.

O rodině se ví jen málo, a tak je jisté, že se Bernardu Baruchovi narodil syn i dcera. Říká se, že vám to má umožnit tajně ovládat vlákna z pozadí.

6, rodina Waltonových

Sam Walton je pojmenován po založení řetězce obchodů s názvem Walmart. Tímto krokem byl po roce 1962 jedním z nejbohatších lidí. Dnes je to jeden z největších a nejoblíbenějších řetězců obchodních domů ve Spojených státech. Ročně to teče zhruba 500 miliard dolarů.

Poté, co Waltonovo zesnulé dítě a jídlo převzaly společnost. Jak se později ukázalo, Arvest Bank může být dokonce připojena k rodině.

7, rodina Windsorů

Windsor House byl založen v roce 1917 britským králem Georgem V. V čele domu je v tuto chvíli známý II. Královna Alžběta. Mnozí nevědí, ale Elizabeth vede kromě Anglie ještě dalších 15 členských států, přesto dělají vše pro to, aby zprostředkovali obraz rodiny se skromným životním stylem. Téměř každý člen rodiny sloužil v ozbrojených silách a s jejich jmény lze spojovat mnoho charitativních organizací a nadací.

8, rodina Murdochových

Keith Murdoch byl muž, který založil tuto rodinu. Nejprve pracoval jako politický redaktor v melbournských novinách, pak pěkně vystoupil na tom konkrétním oslím žebříčku. Později se stal šéfredaktorem a poté generálním ředitelem.

Keithův syn Rupert Murdoch šel ve stopách svého otce a také on se stal novinářem. Po krachu australské mediální společnosti se rozhodli založit mediální společnost News Corporation. Jejich síla zde ale zdaleka nekončí, neboť s jejich jménem jsou spojeny i slavné 20th Century Fox, Fox News, Dow Jones a Myspace.

Rodina byla jednou obviněna z odposlechu telefonní sítě britské královské rodiny. Pravda nebyla nikdy odhalena.

Rupert Murdoch je také spojován s velmi populárními sériemi „Brainstorming“ a „The Simpson Family“.

9, rodina Oppenheimerů

Poté, co se Ernst Oppenheimer v roce 1902 přestěhoval do Jižní Afriky, se stal hlavou rodiny diamantových společností „De Beers“. Rodina vlastní světový trh s diamanty po celé čtyři generace. Aby společnost dosáhla současné velikosti, bylo nutné, aby Oppenheimer a jeho syn Harry prolomili ideologické bariéry a také se bránili silnému odporu.

Společnost v současné době řídí Oppenheimerův vnuk a pravnuk Nicky a také Jonathan Oppenheimer. Stavba a historie rodinného bohatství byla natočena pod názvem „The Oppenheimer Diamond Family“

Zdroj:erdekesportal.com