Zemřel oblíbený slovenský herec Daniel Heriban. Bylo mu jen 43 let

Herec údajně trpěl zdravotními komplikacemi a stěžoval si na bolest zad. Z tohoto důvodu byla vyvolána sanitka, která však, bohužel, nedokázala poskytnout adekvátní pomoc. Heriban utrpěl srdeční zástavu.

Dano Heriban byl hvězdou nejen na televizních obrazovkách, ale své kvality předváděl zejména na deskách, které znamenají svět. Slovenští diváci si ho pamatují především ze seriálu Horná Dolná, kde ztvárňoval vesnického frajera Brmbalíka. Herec a hudebník byl podruhé ženatý, přičemž s manžekou Kamilou vychovávali dva chlapce.

Oblíbený herec, hudebník, milující otec

Herec byl poslední roky znám ze seriálu televize Markíza Horná Dolná, v soukromí tvořil pár s manželkou Kamilou Heribanovou (33), se kterou má dvě děti, syny Viktora a Martina. Z předchozího vztahu měl ještě syna Thea, Theodora, byl tedy trojnásobným otcem, a tato role v životě ho přivedla ostatně i k tvorbě dětských písní.

Jak sám sebe vnímal jako otce? „Já jsem otec zážitkového typu. Běháme po čerstvém vzduchu a četujeme mezi sebou hlavně z očí do očí, povídáme si. Telefony dětem do rukou podle mě nepatří a basta. Neumíme se jisté závislosti na nich zbavit často ani my – dospělí a vkládáme je automaticky do rukou malým dětem?! Vyděláváme si tak zbytečně na budoucí problémy. Rád bych se mýlil,“ řekl před časem v rozhovoru pro Najmama.sk

Zatím se neví, co přesně se stalo, jisté však, že to byla opravdu náhlá událost, jelikož ještě tři dny dozadu se sám Daniel pochlubil fotografiemi se svou ženou z procházky v lese. Byl na ně šťastný, až jen těžko uvěřit, jak se všechno za pár dní změnilo. Prohlédněte si je všechny v naší fotogalerii iz jeho života:

zdroj: TASR, TV JOJ